Thumbnail

Εννοείται πως το hair look του καλοκαιριού το ακολούθησε πρώτη η North West Εννοείται πως το hair look του καλοκαιριού το ακολούθησε πρώτη η North West

Το στυλ που μας σύστησε η 7χρονη κόρη της Kim και είδαμε αργότερα στο Coachella
Οι πλεξούδες είναι για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο για τους καλοκαιρινούς μήνες και ένα συγκεκριμένο στυλ φέτος θα αποδείξει το πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι...

Η τάση ξεκίνησε όταν η mini fashionista, North West -ναι, η εφτάχρονη κόρη της Kim Kardashian έκανε και πάλι το θαύμα της- εμφανίστηκε με μια πλεξούδα ακριβώς στη μέση του κεφαλιού, δηλαδή στη χωρίστρα και μας ''δίδαξε'' πως πρέπει να υιοθετήσουμε φέτος την τάση.

Διάβασε ακόμα: Πάρε σημειώσεις: Η North West σου δείχνει πώς να φορέσεις το φλουό eyeliner

north west braid

north west braids

Η μικρή που όσο και να μην θες να το πιστέψεις είναι influencer όχι μόνο για την δική της γενιά αλλά και για τις προηγούμενες, μετέφερε το... μήνυμα που ήταν θέμα χρόνου να διαδοθεί και από το Coachella με τα ''it'' girls να υπακούουν και να ακολουθούν το παράδειγμά της.

coachella braids

coachella hair braids

Διάβασε ακόμα: Διάσημες κυρίες σου δείχνουν 5 hairstyles με πλεξούδες για την Άνοιξη 

Το πανεύκολο αυτό χτένισμα ήρθε λοιπόν να αντικαταστήσει όλα τα στυλ με πλεξούδες που βλέπαμε μέχρι σήμερα στο ετήσιο μουσικό φεστιβάλ μουσικής και τέχνης, με τα Insta girls να στολίζουν όπως η Northi την πλεξούδα τους με χρυσούς κρίκους και να απογειώνουν τα καλοκαιρινά looks τους.

Coachella braids

Είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους;

Διάβασε ακόμα: Τα μαλλιά της Khaleesi είναι η έμπνευσή μας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του GoT

Home