Thumbnail

Φίλιππος Κωνσταντίνος: Η εμπειρία του στη Eurovision Φίλιππος Κωνσταντίνος: Η εμπειρία του στη Eurovision

Αποκλειστικές δηλώσεις στο MyLife για τη συμμετοχή της Κύπρου το 2002 με το συγκρότημα των One και το τραγούδι «Gimme»
To 2002 στο Ταλίν της Εσθονίας, η Κύπρος εκπροσωπήθηκε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision από το συγκρότημα των One και το τραγούδι «Gimme», κατακτώντας την 6η θέση τη βραδιά του τελικού.

Το MyLife επικοινώνησε με τον Κύπριο τραγουδιστή και πρώην μέλος του συγκροτήματος, Φίλιππο Κωνσταντίνο, o οποίος μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Φίλιππος δήλωσε συγκεκριμένα: «Αυτό που θυμάμαι πιο πολύ εκείνη την περίοδο, ήταν το απίστευτο τρέξιμο που κάναμε για την προώθηση του τραγουδιού μας. Πηγαίναμε από χώρα σε χώρα, κοιμόμασταν στα αεροδρόμια από την κούραση, αλλά ταυτόχρονα ζούσαμε απίστευτες εμπειρίες τραγουδώντας στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows και γνωρίζοντας υπέροχους ανθρώπους. Όταν φτάσαμε επιτέλους στο Ταλίν της Εσθονίας ήμασταν πανέτοιμοι και απλά απολαύσαμε όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που σου χαρίζει ο θεσμός της Eurovision και οι fans της. Ήμασταν πρώτοι στη σειρά εμφάνισης και ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός μας, με την αδρεναλίνη φυσικά στα ύψη, που όταν κάναμε το καθιερωμένο group hug, δευτερόλεπτα πριν βγούμε στη σκηνή, συγκινηθήκαμε, με κίνδυνο να χαλάσουμε το επαγγελματικό make up που ώρες πριν μάς είχαν φτιάξει οι συνεργάτες μας. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα μου ως τώρα, που δε θα ξεχάσω ποτέ, και η πολύ τιμητική έκτη θέση που πήραμε τελικά, ήρθε ως επιστέγασμα της σκληρής μας δουλειάς και προσπάθειας.» 

Δες πιο κάτω την εμφάνιση των One τη βραδιά του τελικού:

 

Διάβασε επίσης:

Κυπριακές συμμετοχές στην Εurovision τις οποίες θυμόμαστε για τους λάθος λόγους

Ποια χώρα θα κερδίσει την Eurovision; Σε ποια θέση η Τάμτα; Τα «άστρα» μίλησαν (Βίντεο)

Το My Life στο Eurovision Party με την Τάμτα! (Βίντεο)

 

Home