Thumbnail

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: "Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος" ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: "Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος"

Τι είπε όμως για τον σύντροφό της;
Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της.

Τι κι αν έχει νέο αμόρε αυτό τον καιρό η Ελένη Φουρέιρα, ήταν απόλυτα ειλικρινής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είναι η πιο πολύτιμη σχέση της η τωρινή. 

“Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Τόσο αυτοί όσο και ο άνθρωπος που είναι σήμερα στο πλάι μου είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν στη ζωή μου” απάντησε στην ερώτηση η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε:  

“Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς”.

Ε ένα δίκαιο το έχει! 

Διάβασε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Ο σύντροφος της Αλμπέρτο Μποτία τράβηξε την ...

EleniFoureira03

Διάβασε ακόμη: Ασταμάτητη η Ελένη Φουρέιρα! Τι σχέση έχει με το Casa De Papel ...

Η Ελένη και οι παπαράτσι

“Πολλές φορές δεν μπορώ να τους αποφύγω. Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι".

Σε ερώτηση πάντως, αν προστατεύει περισσότερο τη σχέση που διατηρεί με τον Αλμπέρτο Μποτία, η σέξι τραγουδίστρια εξήγησε ότι “δεν της αρέσει να εκτίθεται ούτε να εκθέτει τον άνθρωπο που είναι δίπλα της". 

EleniFoureira02

Η Ελένη, παραδέχτηκε ότι σε αυτή τη φάση της ζωής της, η σχέση της δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσει οποιαδήποτε επαγγελματική δουλειά. Πάνω απ' όλα η καριέρα της!

Διάβασε ακόμη: 

Πηγή Το φαινόμενο Φουρέιρα: Πώς κατάφερε η Ελένη να φτάσει στην ...

Home