Thumbnail

Πρίγκιπας Κάρολος: Θα παίξει με τον James Bond; (φωτος) Πρίγκιπας Κάρολος: Θα παίξει με τον James Bond; (φωτος)

Ναι, καλά διαβάσατε...του έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην 25η ταινία του 007
Λίγη σημασία έχει το γεγονός ότι ειναι ο μελλοντικός διάδοχος του βρετανικού θρόνου. Φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο, να έχει δεχθεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη. Τον θέλουν στο πλευρό του James Bond! H ιδέα εκτιμάται ότι γεννήθηκε μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα στα στούντιο Pinewood όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «The Independent», ο Πρίγκιπας Κάρολος, δέχτηκε πρόταση ώστε να συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη 25η ταινία του James Bond που θα βγει στις αίθουσες του κινηματογράφου τον Απρίλιο του 2020. ( Τι σου έμελλε Κάρολε!!! Πάντως, εαν δεχτείς θα σαρώσεις τα ταμεία, θα πίνουν νερό στο όνομά σου!) 

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας Κάρολος: Αποκάλυψε άθελα του πότε θα γεννήσει η ...

PrigkipasKarolos02.jpg

Εάν τελικά η πρόταση ισχύει και γίνει αποδεκτή, δεν θα είναι ο πρώτος βασιλιάς που κάνει εμφάνιση με τον Βρετανό πράκτορα. Το 2012 η βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα κλιπ που γυρίστηκε για το άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου συνοδεύονταν από τον Εάν τελικά η πρόταση ισχύει και γίνει αποδεκτή δεν θα είναι ο πρώτος βασιλιάς που κάνει εμφάνιση με τον Βρετανό πράκτορα James Bond - Daniel Craig.

Διάβασε ακόμη: Το παλάτι εύχεται καλό νέο έτος και δημοσιεύει μια φωτογραφία για ... 

PrigkipasKarolos03.jpg

Τον ρόλο του κακού θα υποδυθεί ο Rami Malek  ο οποίος πριν λίγες μέρες πήρε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Bohemiam Rhapsody» για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι.

PrigkipasKarolos04

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Βάφτισαν τον μικρό Archie (Φώτος)

Πάντως οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Κάρολος αρνηθεί το ρόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν αποφασίσει να ζητήσουν άδεια ώστε να συμμετάσχουν στην ταινία οι πρίγκιπες William & Harry

PrigkipasKarolos02

Πηγή

Home