Thumbnail

Μαρία Ηλιάκη: Την φωτογραφίζει ο αγαπημένος της γυμνή στο κρεβάτι (Φώτο) Μαρία Ηλιάκη: Την φωτογραφίζει ο αγαπημένος της γυμνή στο κρεβάτι (Φώτο)

Τα γλυκά λόγια για τον σύντροφο της
Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η όμορφη παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του γιατρού συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη, που αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα για τις κοινές τους διακοπές. 

Ο ίδιος δραστηριοποιείται στην Ελβετία, με την παρουσιάστρια να τον επισκέπτεται συχνά, όταν ο ίδιος δεν μπορεί, λόγω των υποχρεώσεων του. 

 

Διάβασε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Το μαγικό τους καλοκαίρι στην Κρήτη (Φώτος)

 

Η παρουσιάστρια ωστόσο, δημοσίευσε τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες από τις διακοπές τους, ενώ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία που τράβηξε ο αγαπημένος, όπως φρόντισε να ενημερώσει στα hastags της φωτογραφία. 

Συγκεκριμένα τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ρούχα και σκεπασμένη με το σεντόνι, γράφοντας στη λεζάντα: «Κάθε πρωί όταν ξυπνώ και σ‘ έχω στο πλευρό μου μπορώ το κόσμο ολάκερο να ‘χω αντίπαλο μου». 

 

Διάβασε επίσης: 

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο (Βίντεο)

 

Μαρία Ηλιάκη: Οι τρυφερές ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλια της! (Φώτο)

 

 

 

Home