Thumbnail

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκαλεί και... αναστατώνει! «Μου αρέσω περισσότερο γυμνός» (Φώτο) Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκαλεί και... αναστατώνει! «Μου αρέσω περισσότερο γυμνός» (Φώτο)

Ο Ελλαδίτης τενίστας αποκαλύπτεται στο Twitter 
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους αθλητές που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα, που στην ηλικία των 20 κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά σε μια απ' τις μεγαλύτερες διοργανώσεις τένις. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λατρεύει τα social media, όπου καθημερινά κάνει αναρτήσεις που αφορούν τον ίδιο και όχι μόνο. 

Τις τελευταίες βδομάδες μάλιστα μετά το σερί επιτυχιών του, κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου με τα καλλιτεχνικά βίντεο και τις φωτογραφίες του σε Instagram, Youtube και Twitter και μάλιστα η τελευταία του ανάρτηση συζητείται πολύ. 

 

Διάβασε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Δες το album των διακοπών του στην Κύπρο! (Βίντεο)

 

Νωρίς το πρωί σήμερα, ο 20χρονος πρωταθλητής ανάρτησε μια ημίγυμνη φωτογραφία του, χωρίς μπλούζα, που έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες likes.   

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Μου αρέσω περισσότερο γυμνός. Δεν το εννοώ αυτό με ματαιόδοξο τρόπο. Όταν βάζεις ρούχα, φοράς αμέσως έναν "χαρακτήρα". Τα ρούχα είναι αντικείμενα, είναι δείκτες. Χωρίς ρούχα είσαι μόνο εσύ, ακατέργαστος, και δεν μπορείς να κρυφτείς». 

Δες το tweet που έκανε: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αφήστε με ήσυχο, έστω για μια μέρα!» Τι συμβαίνει; (Φώτο)

Το "Tsitsipas souvlaki" κάνει θράυση στη Μελβούρνη και ο Στέφανος τρελαίνεται για αυτό (Φώτο)

Η διευθύντρια της Vogue Anna Wintour αποθέωσε τον Τσιτσιπά στο Australian Open (Φώτος)

 

 

 

 

Home