Thumbnail

Οι χορευτές της Τάμτα μόλις μας "πρόδωσαν" μέρος της χορογραφίας του «Replay» (Βίντεο) Οι χορευτές της Τάμτα μόλις μας "πρόδωσαν" μέρος της χορογραφίας του «Replay» (Βίντεο)

Τι ετοίμασε η χορογράφος της κυπριακής συμμετοχής;
Σε ρυθμούς Eurovision κινείται η Ευρώπη, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός του κόσμου, που φέτος θα φιλοξενήσει το Τελ Αβίβ! 

Όλες οι χώρες όπου θα συμμετέχουν συνεχίζουν τις πυρετώδεις προετοιμασίες τους, με την Τάμτα μάλιστα να βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Σουηδία για τις τελικές πρόβες με τους χορευτές της. 

Στο κανάλι της Eurovision στο YouTube ανέβηκε ένα βίντεο με αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες της Τάμτα και των χορευτών της στη Στοκχόλμη για τη χορογραφία του «Replay», που στα στοιχήματα βρίσκεται στην πρώτη θέση! 

 

Διάβασε ακόμη: Το My Life στο Eurovision Party με την Τάμτα! (Βίντεο)

 

Στο βίντεο βλέπουμε αρχικά την τραγουδίστρια να συστήνεται στους fans του διαγωνισμού, ενώ απαντά και στο ερώτημα του δημοσιογράφου «γιατί με τη Κύπρο;», με την ίδια να απαντάει: «Επειδή αγαπώ την Κύπρο. Η Κύπρος είναι το ίδιο για μένα. Είχα πρόταση για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη Κύπρο και απλά ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί με όλους εσάς».

Ακολούθως η εκπρόσωπος της Κύπρου μας συστήνει τους τέσσερις χορευτές από τη Σουηδία, που θα την συνοδεύσουν επί σκηνής, ενώ όπως σας είχαμε γράφει και πριν από μερικές βδομάδες, τους έχουμε δει ξανά στη σκηνή της Eurovision.

Μάλιστα στο τέλος του βίντεο οι χορευτές παρουσίασαν ένα πολύ μικρό απόσπασμα από τη χορογραφία του «Replay».

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Τάμτα: Λίγο πριν τη συμμετοχή της στην Eurovision πήγε στον Άγιο Κυπριανό στο Μένοικο! (Φώτο)

 

Τάμτα: Με τέσσερις σέξι χορευτές στη σκηνή της Eurovision 2019! (Βίντεο)

 

 

Home