Thumbnail

14 celebrities που οι γονείς τους ήταν ομοφυλόφιλοι 14 celebrities που οι γονείς τους ήταν ομοφυλόφιλοι

Αρκετοί είναι οι διάσημοι που μεγάλωσαν με ζευγάρια του ίδιου φύλου
Τραγουδιστές, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άλλοι παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς. Αυτοί οι άνθρωποι έζησαν μια διαφορετική παιδική ηλικία, όμως όλοι τους λάτρευαν τους γονείς τους!

Διάβασε αναλυτικά για κάποιους από αυτούς:

Jodie Foster

gay1

gay15

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός μεγάλωσε με δύο μαμάδες, τη βιολογική της μητέρα την Evelyn (που τη φώναζαν "Brandy") και τη σύντροφό της.  Η Jodie απευθύνθηκε στη μητέρα της η οποία πάσχει από άνοια, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό λόγο στις Χρυσές Σφαίρες το 2013:

"Μαμά, το ξέρω πως είσαι κάπου μέσα σε αυτά τα γαλάζια μάτια κι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα καταλάβεις απόψε. Αλλά το μόνο σημαντικό που πρέπει να καταλάβεις είναι αυτό: σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ". 

Φωτο: Σκηνή από την ταινία "The Intern" της Warner Bros.

Robert De Niro

gay1

Ο Robert De Niro Sr. ήταν ένας διακεκριμένος ζωγράφος ο οποίος θεωρούσε την τέχνη του και την ομοφυλοφιλία του "βάρος". Σχετικά με τον αγώνα που έδινε, έγραφε στο ημερολόγιό του. Χαρακτηριστικά είχε γράψει: "Έχω περάσει προ πολλού το σημείο εκείνο όπου μπορώ να περπατάω στους δρόμους και να ψάχνω για κάποια γκαλερί ή εραστή". Η κόρη του ηθοποιού είχε μιλήσει για τον αγαπημένο της πατέρα στο  ντοκιμαντέρ της HBO  "Remembering the Artist". Ο De Niro πέθανε το 1993.  

Φωτο: HBO

Ally Sheedy

gay2

"Όταν μεγαλώνεις η καρδιά πεθαίνει", έλεγε ο χαρακτήρας που υποδύθηκε στο "The Breakfast Club." Η 53 ετών σήμερα Ally Sheedy, της οποίας η μητέρα Charlotte και η κόρη Rebecca είναι ομοφυλόφιλες, αποτελεί απόδειξη του αντίθετου. "Μου είναι δύσκολο να καταλάβω το πώς μπορεί κάποιος να κρίνει ή να μην αγαπά ή να μην αποδέχεται κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του επειδή είναι gay", ανέφερε η Sheedy η οποία πρόσθεσε ότι όλα τελικά καταλήγουν στο εξής απλό ερώτημα: "Τον αγαπάς αυτόν τον κάποιον, ή όχι;". 

Φωτο: Σκηνή από το "The Breakfast Club" της Universal Pictures

Rene Russo

gay3

Με αφορμή την απόφαση της Rosie O'Donnell να μιλήσει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία της, η Russo αναφέρθηκε στην ομοφυλόφιλη μητέρα της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή "Good Morning America" το 2002: "Όταν γεννήθηκα -θα βάλω τα κλάματα τώρα αλλά αυτό είναι για σένα Rosie- ο πατέρας μου έφυγε και αυτές που με μεγάλωσαν και με βοήθησαν και με κανάκεψαν ήταν οι ομοφυλόφιλες γυναίκες της ζωής μου". 

Φωτο: Σκηνή από το "The Intern" της Warner Bros.

Διάβασε ακόμη:  Αμερικανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε με τον πιο υπέροχο τρόπο ...

Dorothy Dandridge

gay4

Οι γυναίκες που μεγάλωσαν τη Dorothy Dandridge δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων όσον αφορά στην ανατροφή της. Η μητέρα της, η Ruby Dandridge, έσπρωξε τη Dorothy και την αδελφή της στη σκηνή από μικρά παιδάκια. Η σύντροφος της Ruby, Geneva Williams, τις υποχρέωνε να κάνουν ασκήσεις μέχρι να πέσουν κάτω από την κούραση. Η Dorothy, που πολλοί συνέκριναν με τη φίλη της, Marilyn Monroe, μεγάλωσε και έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου το 1954 για το "Carmen Jones."

Φωτο από τη Συλλογή Silver Screen Collection

Jennifer Grey

gay6

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για το μπαμπά μου που έφτασε επιτέλους στο σημείο να μπορεί να νιώθει ασφαλής ή/και άνετα να αναφέρει δημόσια ότι είναι gay," είπε η Jennifer Grey σε συνέντευξή της πέρυσι, όταν ο πατέρας της, ο βραβευμένος με Όσκαρ Joel Grey, μίλησε γι αυτό, δημόσια, σε ηλικία 82 ετών. "Να αγαπάς όποιον θέλεις ν' αγαπάς, νομίζω ότι μόνο καλό είναι" πρόσθεσε η σταρ του "Dirty Dancing". 

Φωτο: Σκηνή από το "Dirty Dancing" της Vestron Pictures

Anne Heche

gay7

Στα απομνημονεύματά της το 2001 με τίτλο "Call Me Crazy," που εκδόθηκαν ένα χρόνο μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με την Ellen DeGeneres, η Anne Heche αναφέρει τη λεπτομέρεια ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά. Παρόλα αυτά, έχει επίσης αναφέρει ότι ο πατέρας της "έζησε μια πολύ έντονη σεξουαλική ζωή ως ομοφυλόφιλος" μέχρι το θάνατό του από AIDS το 1983. Η Anne έχει αποξενωθεί εδώ και χρόνια από τη μητέρα της η οποία από ότι λέγεται προσπαθεί να "θεραπεύσει" τους ομοφυλόφιλους μέσα από το χριστιανικό κήρυγμα. 

Φωτο: USA Network

Marvin Gaye

gay8

Ως παιδί, ο μελλοντικός θρύλος της Motown υπέφερε από τις κοροιδίες που άκουγε για τον πατέρα του, τον Marvin Gay Sr., ο οποίος λεγόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Όταν ρωτήθηκε η μητέρα του εάν αυτό ήταν αλήθεια, απάντησε ότι δεν ήταν σίγουρη. "Του άρεσε να φοράει τα εσώρουχά μου, τα παπούτσια μου, τα φορέματά μου, ακόμη και τα καλσόν μου", ανέφερε. Στη συναυλία του Marvin Gaye (ο οποίος πρόσθεσε ένα "e" στο όνομά του) στο "Midnight Special" το 1974, ο πατέρας του εμφανίστηκε ντυμένος γυναίκα. Δέκα χρόνια αργότερα πυροβόλησε και σκότωσε τον διάσημο γιο του σε καυγά.

Φωτο του Jim Britt/Αρχεία Michael Ochs Archives/Getty Images

Διάβασε ακόμη: Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε gay ερωτική ταινία για έναν ...

Vanessa Redgrave

gay9

“Είμαι τουλάχιστον bisexual”, είπε ο Βρετανός ηθοποιός Michael Redgrave στον βιογράφο του. Στο τέλος, αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν το κομμάτι αυτό στο βιβλίο. Η κόρη του Vanessa (τη βλέπουμε εδώ στην ταινία “Blow Up” το 1966) δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο θέμα αυτό. Το 2011, όταν η κόρη της, Joely Richardson, ρωτήθηκε σχετικά, αρνήθηκε τη φήμη, ότι η Vanessa είχε πιάσει τον πατέρα της και τον άντρα της στο κρεβάτι. 

 

Natasha Richardson

gay10

"Αυτό που με δίδαξε ο πατέρας μου είναι να μην επιλέγω πάντα τον εύκολο δρόμο", είπε για τον πατέρα της Tony Richardson, ο οποίος ήταν παντρεμένος την Vanessa Redgrave. Ο γάμος των γονιών της Natasha, κράτησε  από το 1962 μέχρι το 1967. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης ήταν bisexual, παρόλο που δεν το είπε ποτέ. Πέθανε από AIDS το 1991, σχεδόν είκοσι χρόνια πριν το θάνατο της κόρης του από ατύχημα στο σκι.  

Φωτο της ullstein bild από τη Getty Images

Alison Bechdel

gay11

"Εάν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη αδελφή από τον πατέρα μου αυτός ήταν μόνο ο Marcel Proust," γράφει η Alison Bechdel στη αυτοβιογραφία της "Fun Home", η οποία έγινε και μιούζικαλ στο Broadway. Σε αυτά συνδυάζει τις μνήμες από τον gay πατέρα της αλλά και τη δική της προσωπική ιστορία ως λεσβία. 

Steve Forbes

gay12

Μετά το θάνατο του πατέρα του Steve Forbes, το 1990, το περιοδικό OutWeek δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο "Η κρυφή gay ζωή του Malcolm Forbes". Ο Donald Trump αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό στο "Trump: Surviving at the Top."  Όταν ήταν υποψήφιος για πρόεδρος το 1996, ο Steve Forbes (το πλήρες όνομά του είναι Malcolm Stevenson Forbes Jr.) απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο θέμα της σεξουαλικότητας του πατέρα του: "Ο πατέρας μου έζησε τη ζωή του" είπε και πρόσθεσε: "Δεν χρειάζεται να εγκρίνεις κάτι που κάνει κάποιος για να νιώθεις συμπόνια και αγάπη για εκείνον"

Liza Minnelli

gay13

Παντρεμένος τέσσερεις φορές ο Vincente Minnelli (υπήρξε σύζυγος και της περίφημης Judy Garland) δήλωνε ανοικτά gay όταν σκηνοθετούσε τα μιούζικάλ του στη Νέα Υόρκη. "Όταν πήγε όμως στο Χόλιγουντ, νομίζω ότι αποφάσισε να καταπιέσει αυτό το κομμάτι του εαυτού του", ανέφερε ο βιογράφος του Emanuel Levy.  Η Liza, παρόλο που ήταν μόνο πέντε χρονών όταν χώρισαν οι γονείς της, είχε στενές σχέσεις και με τους δύο. Κάποτε είχε αναφέρει: "Η μητέρα μου μού χάρισε το σθένος αλλά ο πατέρας μου τα όνειρά μου".

Φωτο από την Allied Artists

Judy Garland

gay14

Οι γονείς της σταρ του "Wizard of Oz" ήταν καλλιτέχνες της Βοντβίλ στη Μινεσότα αλλά η οικογένεια μετακόμισε στην Καλιφόρνια όταν η Frances Gumm -η οποία έγινε αργότερα γνωστή ως Judy Garland- ήταν πέντε χρονών. Ο λόγος που μετακόμισαν ήταν επειδή υπήρχαν φήμες ότι ο πατέρας της παρενοχλούσε τους ταξιθέτες. Πολλά χρόνια αργότερα, η εφημερίδα Advocate αναφέρθηκε στον πατέρα της Frank Gumm, ως "ο Elvis των ομοφυλοφίλων" -το απόλυτο ίνδαλμα των gay.

Φωτο: MGM

Διάβασε ακόμη: Gay ζευγάρι γυναικών έφεραν στον κόσμο μωρό που κυοφόρησαν ...

Πηγή

Home