Thumbnail

Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε gay ερωτική ταινία για έναν πολύ σπουδαίο λόγο Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε gay ερωτική ταινία για έναν πολύ σπουδαίο λόγο

Θέλοντας να αποδείξει πως η αναπηρία δεν του στέρησε την σεξουαλική του ζωή
Την πρώτη ερωτική ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο αποφάσισε να γυρίσει ο Kenneth Connin. Ο τετραπληγικός άντρας θέλησε να πρωταγωνιστήσει στο ροζ βίντεο ώστε να αποδείξει πως η αναπηρία του δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην σεξουαλική του ζωή.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος πρωταγωνιστής της βιομηχανίας του πορνό συμμετείχε σε ταινία του Himeros στούντιο, με παρτενέρ τον γνωστό πορνοστάρ Pierce Paris.   

Σε ηλικία 18 ετών, ο Connin είχε ατύχημα στην ομάδα cheerleading που συμμετείχε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική του στήλη. 

Έκτοτε ο Kenneth Connin ζει ως τετραπληγικός, χωρίς να έχει τον έλεγχο των κινήσεών του από τα χέρια και κάτω.   Ωστόσο δηλώνει πως πάντα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε τέτοιου είδους ταινία:   «Επειδή έχω συγκεκριμένους περιορισμούς λόγω του τραυματισμού μου, δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω το σεξ και την επαφή» δήλωσε. «Αν εξαιρέσεις το αμαξίδιό μου, είμαι σαν όλους τους άλλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

τετραπληγικός

gay

Διάβασε ακόμα

Η πρώτη πτήση με τρανσέξουαλ πλήρωμα είναι γεγονός (Βίντεο)

Ο Ken δεν ανήκει πλέον στην Barbie – Ψάχνει το δικό του αγόρι (Φώτο)

Gay ζευγάρι γυναικών έφεραν στον κόσμο μωρό που κυοφόρησαν μαζί (Φώτο)

Πηγή

 

Home