Thumbnail

Υπάρχει το σωστό λουλούδι για την κατάλληλη περίσταση; Υπάρχει το σωστό λουλούδι για την κατάλληλη περίσταση;

Ποια είναι τα κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις;
Τα λουλούδια έχουν δυο μαγικές ιδιότητες: Από τη μια, εκφράζουν όσα θέλει να μεταδώσει ο αποστολέας και από την άλλη, κάνουν τον παραλήπτη να νιώθει ξεχωριστός. Κάθε φορά, όμως, ακολουθεί μια αμήχανη διαδικασία ως προς το τι να επιλέξεις, γιατί δε θέλεις να αφήσεις τίποτα στην τύχη. Άραγε, υπάρχει το σωστό λουλούδι για κάθε περίσταση; Και πώς ξέρεις, ποιο είναι αυτό;

Η απάντηση, είναι αρνητική. Το ποιο λουλούδι θα επιλέξεις κάθε φορά, εξαρτάται αποκλειστικά από αυτό που επιζητάς, αλλά και από τι αρέσει στο πρόσωπο που θα το προσφέρεις. Κάθε περίσταση είναι διαφορετική, το ίδιο και κάθε άνθρωπος. 

Οπότε, σημασία έχει να λάβεις υπόψη για ποια γιορτή θες τα λουλούδια, το θεματικό πλαίσιο μιας βάφτισης ή ενός πάρτι γενεθλίων, καθώς και τα χρώματα του εταιρικού logo, αν πρόκειται για μια τέτοια περίπτωση. 

bun4

Τα λουλούδια που θα διαλέξεις, βέβαια, έχουν να κάνουν άμεσα και με την εποχή, ώστε να είναι φρέσκα. Άλλα λουλούδια θα βρεις τη χειμερινή περίοδο, άλλα την άνοιξη και άλλα το καλοκαίρι. 

Γι΄αυτό κι εσύ, χρειάζεται να αποταθείς σε μια flower boutique, που να διαθέτει ποικιλία, αλλά και άτομα που αγαπάνε τα λολούδια και θα φτιάξουν με μεράκι το μπουκέτο ή την ανθοσύνθεση που επιθυμείς. 

Στο Bunches, στο κέντρο της πρωτεύουσας, θα βρεις και τα δυο, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία φρέσκων λουλουδιών, κυπριακής παραγωγής και όχι μόνον. Η εμπειρία του θα σε βγάλει ασπροπρόσωπηείτε θες λουλούδια για μια βάφτιση, για έναν γάμο, για το σπίτι όταν έχεις καλεσμένους, είτε στο γραφείο ή αν διοργανώνεις ένα συνέδριο. Για όποιον λόγο και αν καταφύγεις στο Bunches, θα ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια, όχι μόνο γιατί διαθέτουν αισθητική, αλλά κι επειδή αγαπάνε τα λουλούδια, τα σέβονται και δημιουργούν με αυτά μικρά κομψοτεχνήματα. 

bun5

Αν λοιπόν θέλεις δέσμες με φρέσκα λουλούδια για ένα όμορφο μπουκέτο, καθώς και συνθέσεις -δηλαδή κομμένα λουλούδια μέσα σε δοχεία- θα κάνεις στάση στο Bunches ή θα αποταθείς κοντά του για παραγγελίες μέσω Facebook, με παγκύπρια αποστολή. Ό,τι και αν αναζητάς, εκεί θα το προσαρμόσουν σύμφωνα με τις ανάγκες σου, το γούστο σου και τον προϋπολογισμό που διαθέτεις. 

Διάβασε επίσης: Bunches: Μια flower boutique στη Λευκωσία

bun6

ΦωτογραφίεςΜάριος Ιωσηφίδης 

Home