Thumbnail

Μήπως δε σου απάντησε ποτέ στο τελευταίο μήνυμα; Μήπως δε σου απάντησε ποτέ στο τελευταίο μήνυμα;

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!
Στην εποχή που ζούμε οι σχέσεις, δυστυχώς, χτίζονται συχνά μέσω μηνυμάτων. Το αποτέλεσμα είναι να είσαι συνέχεια πάνω από το κινητό και να περιμένεις την απάντησή του στα social media. Μέχρι που ξαφνικά το επόμενο μήνυμα δεν έρχεται ποτέ. Γιατί, όμως, να σταματήσει να σου απαντά;

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να μην απαντήσει το τελευταίο μήνυμα μπορεί να είναι από αθώοι...μέχρι πολύ λυπηροί.

Απλώς το ξέχασε

Ναι, μπορεί να συμβεί κι αυτό! Ανθρώπινο είναι και καμιά φορά οι άντρες το παθαίνουν.

Ασχολείται με κάτι άλλο

Τα 'χουμε ξανακούσει αυτά, ωστόσο μπορεί όντως να είναι απασχολημένος με κάτι άλλο ή ακόμα να είναι πιεσμένος στη δουλειά του. Εδώ χρειάζεται να δώσεις μια ευκαιρία. Μην ξεχνάς πως ακόμα δεν έχετε επίσημα σχέση.

Τον τρομάζει η δέσμευση

Κι εκεί που βλέπει πως πάει κάπως να σοβαρέψει το πράγμα, τσουπ...τραβάει πίσω! Μην τον πιέζεις, δώσ' του λίγο τον χρόνο του να δούμε αν θα 'ρθει από μόνος του. Σίγουρα όμως απόφυγε τη γκρίνια.

Διάβασε επίσης:

Όταν οι φίλοι γίνονται οικογένεια

Μήπως ο σύντροφός σου είναι τσιγκούνης;

Το κάνει επίτηδες

Θέλει να σε τρελάνει, να θέσει τους όρους του και να επιστρέφει όποτε αυτός θέλει. Μην πέσεις στην παγίδα. Δεν είσαι υποχρεωμένη να τον περιμένεις. Σταμάτα να τη βγάζεις πάνω απ' το τηλέφωνο.

Μάλλον δε θέλει

Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ένα από τα ενδεχόμενα. Ίσως να κατάλαβε πως δε γουστάρει, κι εσύ καλό είναι να το πάρεις απόφαση. Σίγουρα, βέβαια, θα 'ταν  καλύτερα να σου το πει ξεκάθαρα, αλλά μην αγνοείς τα σημάδια.

Υπάρχει άλλη

Είναι το χειρότερο σενάριο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Δε σας δεσμεύει τίποτα και σίγουρα δεν ξέρεις με ποιες άλλες συναναστρέφεται. Έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου και σε παρακαλώ, διατήρησε την ψυχραιμία σου. Εξάλλου, δυο ραντεβού βγήκατε όλα κι όλα.

Διάβασε ακόμα: «Το σεξ για προχωρημένες»: Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη στη Λεμεσό

Πηγή

Home