Thumbnail

Πάρε τη μεγάλη απόφαση να πεις "αντίο" σε ό,τι δε σε κάνει χαρούμενη Πάρε τη μεγάλη απόφαση να πεις "αντίο" σε ό,τι δε σε κάνει χαρούμενη

Πότε χρειάζεται να κάνεις το μεγάλο βήμα
Είναι, ομολογουμένως, μια δύσκολη απόφαση που χρειάζεται να τη σκεφτείς πολύ καλά. Παρ' όλα αυτά, όταν είσαι σε μια κατάσταση στην οποία δεν είσαι χαρούμενη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις το "αντίο".

Στη δουλειά σου

Αν νιώθεις πως δε σε γεμίζει πια αυτό που κάνεις, φύγε. Μη μένεις στάσιμη σε κάτι που θεωρείς "εξαναγκασμό". Ακόμα κι αν η αμοιβή σου είναι πολύ καλή, σημασία έχει να είσαι χαρούμενη. Ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. 

Σε ανθρώπους που κάποτε υπήρξαν φίλοι σου

Μερικές φορές οι άνθρωποι χάνονται, καθώς αλλάζουν οι προτεραιότητες κι η καθημερινότητά τους. Αν διαπιστώσεις πως εσύ δεν περιλαμβάνεσαι σ' αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων, τότε φύγε. Δε χρειάζεται να κολλάς στο παρελθόν και να στενοχωριέσαι χωρίς λόγο.

Διάβασε επίσης:

Μήπως δε σου απάντησε ποτέ στο τελευταίο μήνυμα;

Όταν οι φίλοι γίνονται οικογένεια

Σ' ένα crush που δε θα γίνει ποτέ σχέση

Όσο κι αν το παλεύεις δε θα καταφέρεις να δημιουργήσεις το σωστό timing. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Αν είναι να' ρθει, θα 'ρθει από μόνο του. Μη σπαταλάς ενέργεια με το να ελπίζεις και να προσπαθείς μάταια για άλλη μία φορά...κι άλλη μία!

Σε μια σχέση

Όταν είσαι σε μία σχέση το κάνεις για να είσαι χαρούμενη, όχι για να παλεύεις να είσαι χαρούμενη, ούτε για να δικαιολογείς συνεχώς και να ανέχεσαι παράλογες καταστάσεις. Αν πιέζεσαι φύγε, τόσο απλά. Σε μια σχέση δίνεις και παίρνεις, δε δίνεις και περιμένεις για πάντα λίγη ανταπόκριση.

Διάβασε ακόμα: Μήπως ο σύντροφός σου είναι τσιγκούνης;

Πηγή

Home