Thumbnail

Αν σε αποφεύγει, τότε ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι Αν σε αποφεύγει, τότε ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι

Καιρός να αποδεχτείς την πραγματικότητα
Μπορεί να έχετε βγει 2-3 φορές κι εσύ ήδη άρχισες να σκέφτεσαι τον εαυτό σου μαζί του, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα υπολογίζουμε. Αν βλέπεις πως ο ενθουσιασμός σου δεν έχει ανταπόκριση κι αυτός άρχισε να σε αποφεύγει, τότε έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Όσο κι αν πονάνε, πρέπει να τα συνειδητοποιήσεις, και να δεις τη σκληρή πραγματικότητα όσο είναι ακόμα νωρίς.

Δεν αισθάνεται ότι κι εσύ γι' αυτόν

Το ότι έχετε βγει δύο ραντεβού και έχετε περάσει καλά, δε σημαίνει ότι σε έχει ερωτευτεί. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να θέλει να περάσει την ώρα του, να βγαίνει και με άλλη, ή να γύρισε η πρώην του. Όποια κι αν είναι η αιτία, το γεγονός και μόνο ότι σε αγνοεί, δείχνει πολλά. Και στην προκειμένη δείχνει ότι δε σε θέλει και τόσο πολύ.

Βιάζεσαι υπερβολικά

Μήπως εσύ είσαι αυτή που φτιάχνεις σενάρια και σε φαντάζεσαι στην εκκλησία να τον περιμένεις; Μήπως προτρέχεις λιγάκι και δεν απολαμβάνεις το τώρα; Καιρός, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να καταλάβεις πως ακόμα κι αν εσύ θέλεις σαν τρελή να κάνεις σχέση, δε σημαίνει ότι θέλει και εκείνος. Οπότε εδώ μάλλον έχουμε στόχους που απλά δε συμπίπτουν.

Διάβασε επίσης:

Ίσως να ανήκεις κι εσύ σ' αυτές που τους αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες

Μήπως έχεις χειριστικούς φίλους;

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, όσο λυπηρή κι αν είναι, αρχικά να σε ήθελε και τελικά να ξενέρωσε. Οι άντρες προτιμούν αντί να γίνουν κακοί, να γίνουν φαντάσματα., γι' αυτό και σιγά-σιγά εξαφανίζονται μέχρι να χάσεις εντελώς τα ίχνη τους. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που το κάνουν μια κι έξω, αλλά αυτοί είναι από άλλο ανέκδοτο.

Διάβασε ακόμα: Ποιος είπε πως μια σχέση τελειώνει με έναν χωρισμό;

Πηγή

Home