Thumbnail

Το πιο ντροπιαστικό που μπορεί να σου συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ Το πιο ντροπιαστικό που μπορεί να σου συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ

Μην το παίρνεις κατάκαρδα, μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες
Όποια ισχυριστεί πως δεν της έχει συμβεί τίποτα ντροπιαστικό κατά τη διάρκεια του σεξ, το πιο πιθανόν είναι πως λέει ψέματα. Σε όλες έχει συμβεί, κατά καιρούς, μια άβολη στιγμή. Μάλιστα, υπάρχει κάτι που ενδεχομένως έχει συμβεί στις περισσότερες και δεν είναι κακό να το παραδεχθούμε, και να μιλήσουμε ανοιχτά γι΄αυτό.

Ο λόγος για περιβόητα κολπικά αέρια, γνωστά και ως queefing. Μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και σε περίπτωση που ο σύντροφός σου δε γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, είναι πιθανόν να πάει αλλού το μυαλό του. 

Σε περίπτωση που ούτε εσύ ξέρεις γιατί σου συμβαίνει, μάθε πως πρόκειται για μια ακούσια σωματική λειτουργία, η οποία σημειώνεται όταν ο αέρας ωθείται στον κόλπο.  Εγκλωβίζεται προσωρινά στις πτυχές του και στη συνέχεια απελευθερώνεται. Κάτι που είναι πιο πιθανό να συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ, μιας και το πέος (δάχτυλο, sex toy, συμπλήρωσε μόνη σου το κενό) κινείται μέσα και έξω στον κόλπο, κι έτσι οδηγεί στο να εγκλωβιστεί αέρας σε αυτόν. 

Διάβασε επίσης:

Ήρθε μάλλον η στιγμή να φύγεις απ' αυτή τη σχέση

Καλύτερα να αποφύγεις αυτές τις τακτικές όταν του μιλάς από μηνύματα

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις γι' αυτό. Το να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα αέρια θα σου προκαλέσει πόνο και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη σεξουαλική σου διάθεση. Με το να προσπαθήσεις να ενδυναμώσεις τους μύες της περιοχής με ασκήσεις πυελικού εδάφους, όχι μόνο θα βελτιώσεις τους οργασμούς σου, αλλά θα μειώσεις και τα κολπικά αέρια.

Επίσης, δοκίμασε να κρατήσεις τον σύντροφό σου μέσα σου κατά τις εναλλαγές για να εμποδίσεις την αποσυμπίεση. Το κυριότερο, όμως, είναι να χαλαρώσεις. Ακόμη και αν συμβεί, δε χάλασε και ο κόσμος. 

Διάβασε: To καλοκαίρι το σεξ είναι καλύτερο

 

Πηγή 

 

 

Home