Thumbnail

Βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης; Πρόσεξε μήπως κάνεις αυτά τα λάθη Βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης; Πρόσεξε μήπως κάνεις αυτά τα λάθη

Καλό είναι να μην παρασυρθείς και να κρατήσεις κάποια προσχήματα
Βρήκες αυτό που έψαχνες μετά από καιρό. Πρώτα απ' όλα, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Πρόσεξε όμως να μην κάνεις τα πιο κάτω λάθη. Αν δες θες ο άλλος να το βάλει στα πόδια.

Μη δίνεις πολλές πληροφορίες 

Είπαμε να γνωριστείτε, αλλά μην τρελάνεις κιόλας τον άνθρωπο. Γιατί αν κάθε φορά τού λες την ιστορία της ζωής σου, ίσως να μην αντέξει άλλο και να σου ρίξει Χ. 

Μην τον βομβαρδίζεις με μηνύματα 

Άλλο το ενδιαφέρον και άλλο να τον "πνίγεις". Μην του στέλνεις μηνύματα και μην του τηλεφωνάς κάθε τρεις και λίγο. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Αν τον πιάσεις μονότερμα από την αρχή, θα φοβηθεί για το τι θα κάνεις αργότερα. Και με το δίκαιό του. 

Πώς θα καταλάβεις εάν έχεις δίπλα σου τον μελλοντικό σου σύζυγο

Μην προσποιηθείς στο σεξ 

Είναι η αρχή. Είναι λογικό να μην ξέρει τι σου αρέσει και τι σε ικανοποιεί. Αν αρχίσεις με ψέματα, δε θα μάθει ποτέ. Κρίμα δεν είναι; Στον ερωτικό τομέα, δε χωράνε ντροπές. Εξερευνήστε από κοινού τι σας αρέσει και τι όχι, για να βείτε τον ρυθμό σας ως ζευγάρι. 

 

Μη δοκιμάσεις να τον αλλάξεις 

Σου αρέσει ένας άνθρωπος και μετά προσπαθείς να τον αλλάξεις. Τότε, γιατί σου άρεσε εξ αρχής; Φάουλ. Μεγάλο φάουλ. 

Διάβασε επίσης 

Τελικά, τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

Τι είδους γυναίκες ελκύουν τους εγωκεντρικούς άνδρες; 

 

Πηγή 

Home