Thumbnail

Ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για μια ευτυχισμένη σχέση Ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για μια ευτυχισμένη σχέση

Η οποία θα αντέξει στον χρόνο, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο
Βρήκες το άλλο σου μισό. Αν θες όντως να είναι το άλλο σου μισό και να είστε μαζί χρόνια, θα πρέπει να θέσεις γερές βάσεις.

Η επικοινωνία

Το ά και το ώ σε μια σχέση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθεις να ακούς, να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια. Να μην κριτικάρεις το σύντροφό σου. Εννοείται πως αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές. 

Να ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σου

Να ξέρεις πράγματα για αυτόν. Όπως τι φαγητό του αρέσει, ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα, τι size jean φορεί. Λεπτομέρειες που όταν ζεις με τον άλλο, δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες. Θα πρέπει όμως κι εκείνος να ξέρει τα πάντα για σένα. Τι σου αρέσει, τι σε εκνευρίζει, τι σε κάνει να χαμογελάς. Γιατί αυτό σημαίνει πως νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. 

To καλοκαίρι το σεξ είναι καλύτερο

Κάθεστε και λύνετε τις διαφωνίες σας 

Ένα ζευγάρι πρέπει να διαθέτει την ωριμότητα να λύνει την όποια διαφορά μέσα από διάλογο. Να λέει ο ένας στον άλλο τι τον ενοχλεί, να αναγνωρίζετε τυχόν λάθη και να λέτε το μαγικό "συγνώμη". 

Έχεις αυτοέλεγχο

Είναι σημαντικό να μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, να ξέρεις τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες σου και να προσπαθείς να βελτιωθείς. 

Πώς θα καταλάβεις εάν έχεις δίπλα σου τον μελλοντικό σου σύζυγο

Είσαι όσο ρομαντική και όσο τρυφερή πρέπει

Μια σχέση χρειάζεται ανανέωση, το λεγόμενο αλατοπίπερο. Έτσι, όταν βαλτώνει, είσαι θέση να κάνεις όσα χρειάζεται για να επαναφέρεις το χαμένο πάθος. 

Τελικά, τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες; 

Πηγή 

 

Home