Thumbnail

Πότε πρέπει να σηκωθείς να φύγεις από μια σχέση Πότε πρέπει να σηκωθείς να φύγεις από μια σχέση

10 πράγματα που αν στα ζητήσει ο σύντροφός σου, πρέπει να χτυπήσει μέσα σου ο κώδωνας του κινδύνου
Αυτό το παράδοξο, ποτέ δεν το καταλάβαμε. Να σε αγαπά ο άλλος όπως είσαι και μετά να προσπαθεί να σε αλλάξει. Αν λοιπόν πέσεις σε έναν τέτοιο τύπο και αρχίσει να σου ζητά τα πιο κάτω, τότε πρέπει να την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια. Άμεσα!

1. Να κρατήσεις τη σχέση κρυφή

Δεν μας τα λέει καλά ο τύπος. Γιατί να κρύβεστε; Πεντάχρονα είστε; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο εδώ και είσαι ο τρίτος στη σχέση, εν αγνοία σου; Ψάξε το. Χθες. 

2. Να αναλαμβάνεις την ευθύνη πάντα εσύ

Οι ευθυνόφοβοι άνθρωποι δε μας αρέσουν γενικότερα, πόσω μάλλον στη σχέση μας. Όχι, δεν φταις εσύ για τα πάντα. Κούνησε και αυτός την ουρά του. 

3. Να «το αφήσεις»

Να το αφήσεις να το πας πού; Η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία αποτελούν τα γερά θεμέλια μιας σχέσης. Αν τη σαμποτάρει από την αρχή, βράστο. 

Διάβασε: Sex: Το μυστικό που θα εκτοξεύσει την ερωτική σου διάθεση!

4. Να είσαι σαν κάποια άλλη

Αυτή είσαι και σε όποιον αρέσει. Για τους άλλους δε θα μπορέσουμε. Τελεία. Μην τον αφήσεις -και κανέναν άλλον- να σε γεμίσει ανασφάλειες. 

5. Να ξεκινήσεις κακές συνήθειες

Αν σε ωθεί σε κακές συνήθειες, τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και ενδεχομένως έχει απώτερο σκοπό. Και αυτός δεν είναι άλλος από το να σε ελέγξει, υπονομεύοντας τη φυσική και νοητική σου κατάσταση. 

Διάβασε επίσης:To καλοκαίρι το σεξ είναι καλύτερο

6. Να εγκαταλείψεις τα χόμπι σου

Δεν κατάλαβα. Γιατί να του κάνεις τη χάρη; Για να είναι το χόμπι σου, σημαίνει ότι σε ευχαριστεί. Τα πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά δεν τα αφήνουμε για κανέναν. 

7. Να μην θυμώνεις και να μην κλαις

Γιατί με μπαταρίες δουλεύεις; Θα βάλεις φρένο στα συναίσθηματά σου; Οι άνθρωποι έχουν αισθήματα. Αλλιώς θα ήταν ρομπότ. Αν κρατάς μέσα σου καθετί και δεν το εκδηλώνεις, μετά θα έχει ψυχολογικές και σωματικές επιπτώσεις. 

8. Να του δώσεις το κινητό σου

Σε μια σχέση κανένας δεν ανήκει σε κανέναν. Είπαμε η εμπιστοσύνη είναι η βάση. Αν δεν υπάρχει βάση, η σχέση θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. 

9. Να δοκιμάσεις νέα σεξουαλικά μονοπάτια, ενώ έχεις ήδη αρνηθεί

Στη σχέση σου πρέπει να αισθάνεσαι άνετα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε πιέσει να κάνεις κάτι που δεν θες. Αν σου έχει προτείνει κάτι και έχεις αρνηθεί, οφείλει να το σεβαστεί και να μη σε φέρει ξανά σε άβολη θέση 

10. Να αλλάξεις το ντύσιμό σου

Το ντύσιμο αντανακλά το στιλ σου. Την προσωπικότητά σου. Ντύνεσαι με συγκεκριμένο τρόπο επειδή σου αρέσει. Αν δεν του αρέσει εκείνου, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό σου. 

Διάβασε: Πάρε τη μεγάλη απόφαση να πεις "αντίο" σε ό,τι δε σε κάνει χαρούμενη

Πηγή 

Home