Thumbnail

Να αγκαλιάζεις τον σύντροφό σου όσο περισσότερο μπορείς Να αγκαλιάζεις τον σύντροφό σου όσο περισσότερο μπορείς

Βέβαια, υπάρχουν διάφορα είδη αγκαλιάς και η καθεμία κάτι υποδηλώνει για τη σχέση σου
Πόσες φορές δεν ήθελες απλώς να σε κλείσει στην αγκαλιά του για να σου πει με αυτόν τον τρόπο ότι όλα θα πάνε καλά; Αγκαλιές. Απαραίτητο "συστατικό" σε μια σχέση. Είναι όμως όλες το ίδιο;

1. H ευγενική αγκαλιά

Όταν ο σύντροφός σου δεν κλείνει τα χέρια του τη στιγμή που τον αγκαλιάζεις εσύ. Συνήθως αυτό συμβαίνει γιατί ο άλλος νιώθει κάπως αμήχανα απέναντί σου ή έχει προηγηθεί κάτι άσχημο. 

2. Η one-handed αγκαλιά

Όταν σε αγκαλιάζει και σε τραβάει κοντά με το ένα χέρι γύρω από τον ώμο. Αυτή είναι η λεγόμενη προστατευτική αγκαλιά, που σημαίνει είναι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. 

Διάβασε επίσης: Sex: Το μυστικό που θα εκτοξεύσει την ερωτική σου διάθεση!

3. Η αγκαλιά από πίσω

Πλένεις τα πιάτα κι εκείνος έρχεται από πίσω και σε αγκαλιάζει. Αυτό δείχνει πως θέλει να σε προστατεύσει και παράλληλα εκδηλώνει τον έρωτά του για σένα. 

4. Η naughty αγκαλιά

Αυτή είναι η αγκαλιά όπου το χέρι του ανθρώπου ταξιδεύει κάτω από την πλάτη σου και ίσως να στηρίζεται στον γλουτό σου. Προφανώς και σε θέλει πολύ και τώρα.

To καλοκαίρι το σεξ είναι καλύτερο

5. Αγκαλιά με τα πόδια γύρω από τη μέση

Ξεκάθαρα υποδηλώνει πάθος και διάθεση για παιχνίδι.

6. Η φιλική αγκαλιά

Αγκαλιάζοντας τον σύντροφό σου από την πλευρά σου, με το χέρι σου πάνω από τον ώμο του. Αυτό σημαίνει πως εκτός από έναν άντρα που σε έλκει σεξουαλικά, έχεις βρει κι έναν φίλο που εμπιστεύεσαι βαθιά. 

7. Της παρηγοριάς

Τα πράγματα δεν πάνε καλά και αυτή η αγκαλιά έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή. 

8. Η αγκαλιά που διαρκεί

Μπορεί να βίωσες μια τέτοια αγκαλιά σε μια στιγμή αποχωρισμού ή αναγκαστικού χωρισμού. Στιγμή που δεν ήθελες να φύγεις ή να αφήσεις τον άλλο, αλλά έπρεπε. Οι ειδικοί λένε πως πρόκειται για μια σιωπηλή έκφραση αγάπης και υποστήριξης μεταξύ των ζευγαριών. 

Διάβασε επίσης:

Τι πρέπει να ξέρεις για τους καλοκαιρινούς έρωτες

Πώς θα "κτίσεις" μια υγιή σχέση

 

Πηγή 

Home