Thumbnail

Πώς να ενσωματώσεις άψογα ένα γραφείο στο σαλόνι σου Πώς να ενσωματώσεις άψογα ένα γραφείο στο σαλόνι σου

4 tips για να εντυπωσιάσεις!
Η εργασία από το σπίτι είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο πλέον. Θα δεις ολοένα και περισσότερο κόσμο να απασχολείται από το σπίτι του, είτε ανήκει ήδη στο δυναμικό κάποιας επιχείρησης είτε “επιχειρείς” μόνος του.

Το γραφείο μας στο σπίτι, θα πρέπει να είναι ένας χώρος έμπνευσης, ειδικά αν περνάς άπειρες ώρες γύρω εκεί. Αντί λοιπόν να δουλεύεις από τον καναπέ ή την κουζίνα, φτιάξε μια όμορφη γωνία για γραφείο στο σαλόνι σου και κέρδισε αυτονομία και αποδοτικότητα. 

Σήμερα θα δούμε πώς να ενσωματώσεις το γραφείο στη διακόσμηση του σαλονιού σου. Παρακάτω δες τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις, για να κάνεις ένα γραφείο στο σαλόνι που θα κλέψει τα βλέμματα! 

1. Το έπιπλο του γραφείου σου δε χρειάζεται να είναι fancy!

office1

Για να δημιουργήσεις ένα άνετο γραφείο στο σαλόνι, το έπιπλο που θα διαλέξεις δεν χρειάζεται να είναι επιβλητικό και ακριβό. Αν δεν έχεις ήδη ένα γραφείο, διάλεξε έπιπλο με στόχο να σε βολεύει και να σε εξυπηρετεί στη δουλειά σου. Σε διαφορετική περίπτωση, χρησιμοποίησε το γραφείο που έχεις ήδη και ενσωμάτωσε το με μικρά κόλπα στη διακόσμηση του χώρου σου.

office2

office3

2. Διάλεξε το σωστό σημείο

office4

Για να στήσεις το γραφείο στο σαλόνι, διάλεξε ένα σημείο που να έχει φυσικό φως, αλλά με επιλογή σκίασης αν χρειαστεί. Επίσης ιδανικά, καλό θα ήταν να μην είναι χωμένο σε σημείο που δεν έχει κοντά ένα παράθυρο. Το φυσικό φως και ο επαρκής αερισμός του χώρου αυξάνει την αποδοτικότητα και την όρεξη για δουλειά. 

office5

office6

3. Βάλε την προσωπική σου πινελιά

office7

Διακόσμησέ το όπως εσύ επιθυμείς, χωρίς περιορισμούς. Βάλε το αγαπημένο σου φυτό, τις φωτογραφίες και τα διακοσμητικά που θέλεις και δημιούργησε ένα οικείο χώρο για την εργασία σου. Διαμόρφωσε επίσης την οργάνωση του γραφείου σου, έτσι ακριβώς όπως σε εξυπηρετεί.

office8

Διάβασε ακόμη: Διακόσμηση σπιτιού 2020: Έρχονται οι 7 νέες τάσεις διακόσμησης ...

office9

office10

Διάβασε ακόμη: Οι αποχρώσεις του γκρι στη διακόσμηση του σπιτιού 

4. Το κεφάλαιο "καρέκλα"

office9

Η καρέκλα του γραφείου είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν πρέπει να είναι άνετη σαν καναπές αλλά ούτε και να πιάνεται η μέση σου. Διάλεξε μία καρέκλα που να ταιριάζει στο σώμα σου αλλά και να δημιουργεί μία σωστή στάση σώματος ενώ εργάζεσαι. Η καρέκλα δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ειδική για γραφείο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μία καρέκλα από το καθιστικό ή την κουζίνα σου, αρκεί να σε βολεύει. 

office12

office13

Διάβασε ακόμη: Ένταξε τις σανίδες στη διακόσμηση του σπιτιού σου 

Πηγή

Home