Thumbnail

Πώς θα κάνεις τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου όσο πιο καυτή γίνεται Πώς θα κάνεις τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου όσο πιο καυτή γίνεται

Happy Valentine's night!
Σήμερα, σχεδιάζεις να αποπλανήσεις τον καλό σου, αφού ασχέτως αν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο ή όχι, δεν θες αυτή η μέρα να περάσει στο ντούκου. Αντιθέτως, θεωρείς πως είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου... στο κρεβάτι!

Ιδέες για να ανεβάσεις τη λίμπιντο στα ύψη 

Άναψε τα φώτα

Άσε τις ανασφάλειες σου στην άκρη. Οι άντρες λατρεύουν να έχουν τα φώτα αναμμένα κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί όσο και αν εσύ νιώθεις άβολα με την κοιλίτσα σου, εκείνος μπορεί να τη βρίσκει sexy. Οπότε, άσε τον να σε καμαρώσει. Αγόρασε ένα ζευγάρι sexy εσώρουχα και μην ντραπείς να μείνεις ολόγυμνη μπροστά του, αφού πρώτα του χαρίσεις έναν αισθησιακό χορό. 

 

Μάτια ερμητικά...ανοιχτά

Αν συνηθίζεις να κλείνεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια του σεξ, αυτή τη φορά, μην το κάνεις. Έτσι, θα μπορέσεις να νιώσεις την πιο συναισθηματική πλευρά της ερωτικής σας συνεύρεσης. Η ένταση μεταξύ σας, θα οδηγήσει στην κορύφωση, με τον οργασμό να έχει διαφορετική αίσθηση και για τους δύο!

Μην βγάλεις όλα σου τα ρούχα

Το γυμνό σώμα σαφώς και είναι μια ερεθιστική εικόνα. Ωστόσο, το να του δείξεις ότι δεν μπορείς να συγκρατηθείς, είναι εξίσου sexy. To σεξ στα γρήγορα, χωρίς να ξεφορτωθείτε όλα σας τα ρούχα, μπορεί απλώς να είναι τα προκαρτατικά και να συνεχίσετε μετά χωρίς καθόλου ρούχα. 

Μαξιλάρια παντού

Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, τα μαξιλάρια μπορούν να αποδειχθούν ο καλύτερος σου φίλος κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς οι σωστές γωνίες βοηθούν τη διέγερσή του και επιπλέον βρίσκουν τα σημεία που σε φτάνουν στην κορύφωση. Τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς του ή κάτω από τη τη δική σου μέση αν κάνετε την κλασική ιεραποστολική στάση. Θα εκπλαγείς με την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει ένα μαξιλάρι.

Πιο δυνατά!

Όταν είσαι ερεθισμένη, δείξε το με κάθε τρόπο και μη φοβάσαι να εκφραστείς. Αφέσου στη στιγμή και πες ή κάνε αυτό που νιώθεις. Φώναξε δυνατά, πες το όνομά του, πες του σ' αγαπώ. Όσο περισσότερο εκφράζεις αυτά που νιώθεις, τόσο πιο πολύ εκείνος νιώθει ο καλύτερος εραστής στον κόσμο. Επιπλέον, ο οργασμός σου γίνεται πιο έντονος και για εσένα όταν τον εκφράζεις δυνατά! Μην το παρακάνεις μόνο αν μένεις σε διαμέρισμα με χάλια ηχομόνωση. Λυπήσου και λίγο τους γείτονες! 

Διάβασε επίσης 

8 ασκήσεις της γιόγκα που θα σε κάνουν «λάστιχο» στο σεξ

Αυτά που ξενερώνουν τους άντρες στο σεξ

Τα λάθη που κάνεις στο σεξ

 

 

Πηγή 

 

Home