Thumbnail

Τα sex toys που έχεις στο σπίτι και δεν το ξέρεις Τα sex toys που έχεις στο σπίτι και δεν το ξέρεις

Βάλε φαντασία και ετοιμάσου για ερωτικά παιχνίδια
Λένε πως τα sex toys μπορούν να τονώσουν την ερωτική διάθεση και να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την φαντασία και κατ’ επέκταση την ερωτική διέγερση.

Αν έχεις παρακολουθήσει δε όλες τις ταινίες του «50 αποχρώσεις του γκρί», θα ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε…

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί μιας και ντρέπονται να επισκεφθούν κάποιο sex shop για να προμηθευτούν αυτό που πραγματικά τραβάει η ψυχή τους.

Διαβάστε ακόμα: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πιο γνωστή στάση στο σεξ

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει λύση αφού ό,τι χρειάζεσαι για να πειραματιστείς, είναι ήδη στο σπίτι...

Υπάρχουν 5 seχ toys τα οποία έχεις στον χώρο σου και μπορούν να σε βοηθήσουν να απολαύσεις τα ερωτικά παιχνίδια και να τινάξεις την λίμπιντο στα ύψη.

Το παγάκι

Πάρε ένα μικρό μπολ και πλησίασε το στόχο. Όταν φουντώσει η κατάσταση, πέρασε ένα παγάκι πάνω από το σώμα του ερωτικού σου συντρόφου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Το κερί

Κάτι αντίστοιχο, ισχύει και για τα κεριά. Στάξε με προσοχή λίγο καυτό κερί στα πόδια ή στα χέρια για αρχή ώστε να τονώσει την ατμόσφαιρα!

Koλλητική ταινία

Αν θέλεις να ζήσεις μια φλογερή και παθιασμένη νύχτα με το ταίρι σου, δοκίμασε την κολλητική ταινία. Δέσε χέρια, πόδια, στόμα ή ότι άλλο σου κάνει κέφι.

50 shades

 

Ζώνη

Ποιος ήταν κακό παιδί σήμερα; Ευκαιρία να ζήσεις ξανά με το ταίρι σου το «50 αποχρώσεις του γκρι».

Φρούτα

Θυμάσαι τη σκηνή στο “9.5 εβδομάδες”; Έ κάτι τέτοιο λοιπόν. Ένα ψυγείο, φρούτα, και παιχνίδι. Κεράσια που σέρνονται πάνω στο σώμα, μπανάνες που περνούν τα κατάλληλα μηνύματα, σταφύλια που γλιστρούν στο στόμα, ε πολύ θέλει για να μπεις στο κλίμα;

50 shades

Κι αφού λοιπόν πήρες μια ιδέα, αυτό που απομένει είναι να βάλεις μπόλικη φαντασία και να απολαύσεις με το ταίρι σου τα ερωτικά παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμα

Οι ερωτικές στάσεις που μπορείς να ακολουθήσεις εάν σου αρέσει το spanking

Το βραδινό σεξ κάνει καλό στην υγεία

Οι ιδανικές στάσεις στο σεξ για τις μέρες του κρυολογήματος

Πηγή

Home