Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
- τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι, πιπέρι
Διάβασε εδώ: Μακαρονάδα λεμονάτη με γαρίδες
Εκτέλεση
- Μαγειρεύεις τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάς στην άκρη ένα φλιτζάνι από το νερό που έχουν βράσει.
- Εντωμεταξύ σ' ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνεις το λάδι και σοτάρεις το σκόρδο μέχρι να πάρει χρώμα.
- Στη συνέχεια, ρίχνεις μέσα στο τηγάνι τα μακαρόνια, το μαϊντανό, λίγο παρμεζάνα και, αν χρειάζεται για να μην είναι πολύ στεγνά, μερικές κουταλιές από το νερό που έχεις κρατήσει.
- Μαγειρεύεις για 1-2 λεπτά και αποσύρεις από τη φωτιά. Σερβίρεις με έξτρα παρμεζάνα.