Thumbnail

Το νησί της Ελλάδας που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους  προορισμούς του κόσμου  Το νησί της Ελλάδας που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους  προορισμούς του κόσμου 

Ξέχνα τη Βαρκελώνη, και την Αμερική. Φέτος πάμε Κρήτη
Ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς σύμφωνα με τον δημοφιλή ταξιδιωτικό οδηγό Trip Advisor βρίσκεται η Κρήτη.

Το Ελληνικό νησί, μάλιστα φιγουράρει στους 10 καλύτερους προορισμούς που ψηφίστηκαν από τον κόσμο κατά την επίσκεψή τους και μάλιστα διεκδίκησε και μια πολύ υψηλή θέση.

Συγκεκριμένα, η Κρήτη βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης. Στην πρώτη είναι το Παρίσι, στη δεύτερη το Λονδίνο, στην τρίτη η Ρώμη και στην τέταρτη το Μπαλί.

Μάλιστα, η Κρήτη αφήνει πίσω της στην έκτη θέση την κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη, στην έβδομη την Πράγα, στην όγδοη το Μαρακές, στην ένατη την Κωνσταντινούπολη και στη δέκατη η Νέα Υόρκη.

Το νησί της Ελλάδας που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους  προορισμούς του κόσμου

Στο Trip Advisor, ο διαδικτυακός επισκέπτης της σελίδας θα ανακαλύψει τις περιοχές που προτείνονται για την Κρήτη. Ηράκλειο, Χερσόνησο, Μάλια, Ρέθυμνο, και Χανιά πρωταγωνιστούν και οι παραλίες που προτείνονται είναι σε αυτούς τους νομούς.

Διάβασε ακόμα

5+ 1 Ελληνικά νησιά για διασκέδαση

Πώς θα ταξιδεύσεις χωρίς να εκτοξεύσεις το budget σου

Οι food προορισμοί του 2019

Home