Thumbnail

Πώς να κάνεις σεξ και να μην «κολλήσεις» την ίωση του συντρόφου σου Πώς να κάνεις σεξ και να μην «κολλήσεις» την ίωση του συντρόφου σου

Είναι ή όχι ασφαλής η σεξουαλική επαφή όταν έχεις γρίπη;
Το να έχεις γρίπη και να πρέπει να ενδώσεις στις ορμές του συντρόφου σου, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Ιδιαίτερα εκείνες τις ημέρες που η καταρροή δε σε αφήνει σε ησυχία, άστα να πάνε.

Ωστόσο, κανείς δεν λέει όχι στο καλό σεξ, ανά πάσα ώρα και στιγμή, δεδομένου ότι η κατάστασή σου έχει αρχίσει να καλυτερεύει. Δηλαδή, εκεί που πάει σιγά-σιγά να σε εγκαταλείψει το κρυολόγημα.

Παρόλο που τα μικρόβια πάνε κι έρχονται και δεν λένε να σε εγκαταλείψουν τόσο εύκολα – παραμένουν ζωντανά 5-7 ημέρες – πάντοτε υπάρχει τρόπος να έρθεις σε σεξουαλική επαφή, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να κολλήσετε ο ένας τον άλλο.

Διάβασε ακόμα: Οι ιδανικές στάσεις στο σεξ για τις μέρες του κρυολογήματος

Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι το σεξ ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και σύμφωνα με έρευνες όσοι το κάνουν τακτικά έχουν αυξημένα επίπεδα αιμοσφαιρίνης Α, η οποία θωρακίζει από πολλές λοιμώξεις. Επίσης είναι γνωστό ότι μειώνει τον πόνο, δηλαδή δρα αναλγητικά. Και ναι μεν κουράζει- ειδικά αν τα δώσετε όλα, που εν προκειμένω δεν χρειάζεται κιόλας- αλλά χαλαρώνει συγκεκριμένες οι ορμόνες που παράγονται κατά τον οργασμό.

Πώς να κάνεις σεξ και να μην «κολλήσεις» την ίωση του συντρόφου σου

Πού καταλήξαμε;

Στο ότι η αποχή από το σεξ τις ημέρες που ένας από τους δύο ταλαιπωρείται με γρίπη, δεν εγγυάται ότι δεν θα κολλήσεις, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη και συνεπώς κοιμάστε και μαζί. Ίσως να μην θες να κάνεις σεξ, γιατί δεν έχεις όρεξη, αλλά το ότι μπορείς, είναι πιο βέβαιο από οτιδήποτε!

Διάβασε ακόμα

Ποια κόλπα είναι καλύτερα και από το σεξ;

Τι πρέπει να κάνεις μετά από κάθε σεξουαλική επαφή

3 στάσεις στο σεξ ιδανικές για τα κρύα βράδια του χειμώνα 

 

 

Home