Thumbnail

Ποια κόλπα είναι καλύτερα και από το σεξ; Ποια κόλπα είναι καλύτερα και από το σεξ;

Ποια προκαταρτικά πρέπει να ακολουθήσεις
Ξέρεις πολύ καλά πως δεν πρέπει με τίποτα να αμελείς τα προκαταρτικά. Γιατί έτσι αυξάνεις τη διέγερση, τόσο τη δική σου, όσο και του συντρόφου σου. Πιο κάτω, θα βρεις ιδέες για προκαταρτικά, που ανταγωνίζονται σε απόλαυση ακόμη και την ίδια τη σεξουαλική πράξη.

Ξαναζήστε τις καλύτερες στιγμές σας.

Οι πρώτες ημέρες της σχέσης σας, συνήθως, είναι και οι πιο ενεργές σεξουαλικά. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξαναζήσετε το πάθος. Όταν βρεθείς με τον σύντροφό σου, σκηνοθετήστε μια από τις βραδιές που είχατε ζήσει στις αρχές της σχέσης σας. Εγγυημένα, η λίμπιντο θα ανέβει στα ύψη.  

Δεν υπάρχει σωστή ώρα και σωστό μέρος

Κανείς δεν ορίζει πότε πρέπει να στέλνετε σεξουαλικά σήματα. Ο στόχος των προκαταρκτικών είναι να επικοινωνήσετε την επιθυμία σας όταν και όποτε θέλετε. 

Πες αυτό που θέλεις

Μοιράστου με τον σύντροφό σου τις φαντασιώσεις σου και όλα όσα θέλεις να δοκιμάσεις στο σεξ. Η επιθυμία σου και και μόνο είναι ικανή να διεγείρει τη φαντασία του.

Διάβασε ακόμη: Τα sex toys που έχεις στο σπίτι και δεν το ξέρεις

Κάνε του ένα αισθησιακό μασάζ

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να κάνεις μασάζ στον σύντροφό σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον αγγίζεις στις ερωτογενείς ζώνες και να χρησιμοποιήσεις κάποιο αρωματικό έλαιο.

Παίξε με τη θερμοκρασία

Οι εναλλαγές στη θερμοκρασία μπορούν να προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα διάσταση στα σεξουαλικά παιχνίδια. Πάρε ένα παγάκι και ακούμπησε το στις ερωτογενείς ζώνες και μετά "παίξε" με τη γλώσσα σου. Εξίσου ενδιαφέρον έχουν και τα παιχνίδια με τη λιωμένη σοκολάτα και το παγωτό.

Μη φιληθείτε

Μερικές φορές το να μη φιλάς τον άλλον μπορεί να αποδειχθεί αρκετά διεγερτικό. Βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο και μόλις αγγίξετε τα χείλια σας, χωριστείτε. Θα εκπλαγείτε με το πόσο σεξουαλικό είναι αυτό το παιχνίδι.

Διάβασε ακόμη: Sex tips για μακροχρόνιες σχέσεις

Το τελευταίο κόλπο είναι και το πιο σημαντικό

Φροντίστε ο ένας τον άλλον. Η ψυχολογική σύνδεση είναι απαραίτητη, ακόμα και στη σεξουαλική επαφή. Μπορείτε να δείξετε τη τρυφερότητα σας είτε με λόγια, είτε με τις κινήσεις σας. Ξεκινήστε με πολλά χάδια και φιλιά. 

Διάβασε ακόμη: Αυτό το είδος σεξ κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους

Πηγή 

Home