Thumbnail

6 tips για καλύτερο σεξ 6 tips για καλύτερο σεξ

Χρήσιμες συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στο κρεβάτι
H σεξουαλική επαφή, ο έρωτας και τα παιχνίδια στο κρεβάτι είναι απαραίτητα σε μια σχέση. Πώς όμως θα κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον και θα φροντίσεις ακόμα και την υγεία σου;

Στο ακόλουθο «εγχειρίδιο» θα βρεις έξι μυστικά για να ανακτήσεις  την ερωτική επιθυμία και τη σεξουαλική σου υγεία, καθώς και ποια συμπτώματα πρέπει να σε προβληματίσουν.

• Τα φάρμακα που ανήκουν στην κατηγορία του βιάγκρα μπορούν να διορθώσουν τα προβλήματα στυτικής λειτουργίας, αρκεί να υπάρχει ερωτική επιθυμία. Όταν λείπει αυτή, κανένα μπλε (ή άλλου χρώματος) χαπάκι δεν πρόκειται να δράσει.   

• Μην πέφτεις θύμα στον αστικό μύθο που θέλει το αλκοόλ σύμμαχο του καλού σεξ. Στην πραγματικότητα, ενώ αρχικά δρα διεγερτικά, τελικά δημιουργεί προβλήματα, έχει κατασταλτική δράση και καταστρέφει το ήπαρ, οδηγώντας σε κίρρωση ή ηπατικό καρκίνο. 

• Η μελαγχολία και η κατάθλιψη, επηρεάζουν καταλυτικά τη στυτική λειτουργία. Αντιμετωπίζοντας σωστά το αίτιο, με ψυχοθεραπεία, θα δείς σημαντική βελτίωση (και) στη σεξουαλική σου υγεία. 

• Μετά την ηλικία των 50 ετών, πολλοί άνδρες εμφανίζουν σταδιακά υπερπλασία του προστάτη, γεγονός που επηρεάζει την ουρολογική τους υγεία, οδηγεί σε χρόνιες ουρολοιμώξεις και προστατίτιδες κι έχει αντίκτυπο στη σεξουαλική υγεία. Μην ξεχνάς να εξετάζεσαι ετησίως ή ανά διετία μετά τα 45 έτη, με εξέταση για το προστατικό αντιγόνο (PSA), δαχτυλική εξέταση και, αν χρειαστεί, υπέρηχο ουροδόχου κύστης και προστάτη. 

H σεξουαλική επαφή, ο έρωτας και τα παιχνίδια στο κρεβάτι είναι απαραίτητα σε μια σχέση. Πώς όμως θα κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον;

• Η στυτική δυσλειτουργία δεν επισκιάζει μόνο τις επιδόσεις στο κρεβάτι, μπορεί να υποκρύπτει κάποια υποβόσκουσα διαταραχή. Αν πάσχεις από διαταραχές στύσης, εξετασου για σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο και καρδιαγγειακά προβλήματα, για να προλάβεις ένα επερχόμενο έμφραγμα. 

• Όταν αξίες και θεσμοί καταρρέουν, η απιστία αναδεικνύεται ισχυρό αφροδισιακό και καθίσταται ακόμα πιο ελκυστική. Μην ξεχνάς, όμως, πως πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να παίρνεις  προφυλάξεις όταν αλλάζεις τακτικά ερωτικούς συντρόφους, για να απαλείψεις τον κίνδυνο να προσβληθείς από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.  

 

Διαβάστε ακόμα

5 πράγματα που μπορεί να σου συμβούν κατά τη διάρκεια ενός οργασμού

4 χαρακτηριστικά που αυξάνουν την ερωτική διάθεση των αντρών

Το καλό σεξ ρίχνει την πίεση

 

Πηγή

Home