Thumbnail

5 πράγματα που μπορεί να σου συμβούν κατά τη διάρκεια ενός οργασμού 5 πράγματα που μπορεί να σου συμβούν κατά τη διάρκεια ενός οργασμού

Μην πανικοβάλλεσαι, όλα είναι φυσιολογικά
Ο οργασμός είναι η κορύφωση της σεξουαλικής πράξης. Με λίγα λόγια, είναι αυτό που σηματοδοτεί την επιτυχημένη σεξουαλική επαφή, τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα.

Πολλές φορές όμως οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του οργασμού, έρχονται αντιμέτωπες με ορισμένες απρόσμενες αντιδράσεις σε σχέση με το τι βιώνουν τη δεδομένη στιγμή. Όλα αυτά όμως είναι φυσιολογικά και στα πλαίσια και δεν τρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πιο κάτω θα δεις συγκεκριμένα, 5 πράγματα που μπορεί να σου  συμβούν την ώρα που έχεις οργασμό και σίγουρα καλό είναι να τα έχεις υπόψιν σου.

Κλάμα

Δευτερόλεπτα μετά, ξαφνικά τα δάκρυα τρέχουν στο πρόσωπό σας. Οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά λένε ότι δεν προκαλεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ψυχολογικές και σωματικές μεταπτώσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του σεξ στον οργανισμό. 

Διαβάστε ακόμα: Πώς να κάνεις το γρήγορο σεξ να είναι το καλύτερο

Πονοκέφαλος

Μια έκρηξη ευχαρίστησης και μετά... πόνος! Σου είναι γνωστό ως κατάσταση; Οι πονοκέφαλοι μετά τον οργασμό είναι πιο συχνοί στους άνδρες και σε όσους ανθρώπους πάσχουν από ημικρανίες.

5 πράγματα που μπορεί να σου συμβούν κατά τη διάρκεια του οργασμού

Χαρά και ευτυχία

Δεν είναι μυστικό: Οι οργασμοί γενικά κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους! Αλλά για ορισμένους ανθρώπους, τα θετικά συναισθήματα τους κατακλύζουν και η ευτυχία διαρκεί για ώρες! Η διάθεσή τους είναι πολύ βελτιωμένη, αισθάνονται τρομερή ευδαιμονία.

«Γίτσες»

Οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι γιατί το φτέρνισμα και ο οργασμός πάνε μαζί σε μερικούς ανθρώπους, αλλά θεωρούν κάπως συνδέονται εξαιτίας του συστήματος νεύρων στο σώμα το οποίο είναι υπεύθυνο για αντανακλαστικά όπως το φτάρνισμα και η σεξουαλική διέγερση!

Τρέμουλο στα άκρα

Ορισμένες γυναίκες αναφέρουν πως τα πόδια τους τρέμουν μετά από οργασμό. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης, η τάση συσσωρεύεται γύρω από τους μύες μας! Aν σου συμβεί πιές νερό και φάε κάτι που να περιέχει κάλιο όπως μπανάνα ή γιαούρτι.

Διαβάστε ακόμα

Το καλό σεξ ρίχνει την πίεση

Σε ποια ηλικία μια γυναίκα έχει τους καλύτερους οργασμούς;

Τα τέσσερα πιο πιθανά σενάρια που δεν απολαμβάνεις το στοματικό σεξ

 

Πηγή

 

Home