Thumbnail

Κορίτσια, την προσοχή σας παρακαλώ... Τα Μango λανσάρουν συλλογή κοσμημάτων από χρυσό Κορίτσια, την προσοχή σας παρακαλώ... Τα Μango λανσάρουν συλλογή κοσμημάτων από χρυσό

Κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ
Σ' όποιο στυλ και ν' ανήκεις γνωρίζεις πολύ καλά ότι ένα κόσμημα είναι αυτό που θα ανεβάσει το look σου σε άλλο επίπεδο κομψότητας και φινέτσας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν τον ενθουσιασμό μου όταν έφτασε στ' αυτιά μου ότι τα Mango θα κυκλοφορήσουν μια συλλογή με κοσμήματα από... χρυσό!

Δεν μπορούσα παρά να τρέξω να μοιραστώ μαζί σου τα νέα και την χαρά μου, μιας και όταν τα είδα δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Άλλωστε σ' αυτό το high street brand γυρνάω κάθε φορά που ψάχνω για κομμάτια μίνιμαλ και ταυτόχρονα συντονισμένα με τις τάσεις της εποχής, που να δείχνουν ποιοτικά, χωρίς να έχουν αυτή την παιδιάστικη και εφηβική διάθεση... 

Η νέα, limited edition συλλογή κοσμημάτων από χρυσό των Mango είναι γεμάτη από μινιμαλιστικά κομμάτια -σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια, όλα επιχρυσωμένα και λαμπερά.  Τα απλά σχέδια είναι εμπνευσμένα από τους master της τέχνης -από τον Monet έως τον Matisse- και κανένα δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ.

Διάβασε ακόμα: Το νέο φετίχ της Gigi Hadid που θα αποδείξει το στυλ σου

mango golden collection

Πολλά από τα κομμάτια της Golden Collection περιλαμβάνουν επίσης ημιπολύτιμους λίθους με χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ σε πολλά απ' αυτά εντοπίζουμε μερικές από τις πιο hot τάσεις στα κοσμήματα.

mango golden collection

Εμείς τα βρήκαμε online και εννοείται πως τα προσθέσαμε στην shopping bag μας!

Διάβασε ακόμα: Καιρός να αποκτήσεις το παντελόνι που λατρεύουν όλα τα ''it'' girls

Home