Thumbnail

Η Irina Shayk μας δείχνει τα 5 βασικά κομμάτια στη ντουλάπα της Η Irina Shayk μας δείχνει τα 5 βασικά κομμάτια στη ντουλάπα της

Το supermodel σε ένα σούπερ video για την γαλλική Vogue αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ της
Η Irina Shayk ''στήνει'' για λίγη ώρα τον Jean Paul Gaultier σε ένα δείπνο στο Παρίσι, προκειμένου να μιλήσει για μόδα με την γαλλική Vogue.

To supermodel και σύντροφος του Bradley Cooper έχει κάνει αμέτρητες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και άλλες τόσες στην πασαρέλα και σίγουρα ξέρει καλά από μόδα. 

Σε ένα video που δείχνει την προετοιμασία της για ένα δείπνο με τον γάλλο couturier, Jean Paul Gaultier, η Irina ανοίγει την ντουλάπα της και μας δείχνει τα πέντε βασικά κομμάτια του look της, ένα σέξι μαύρο φόρεμα, ένα πιο διασκεδαστικό κομμάτι, κάτι σε φανταχτερό χρώμα, cool jeans και ένα ζευγάρι γόβες, συγκεκριμένα οι Pigalle του οίκου Christian Louboutin.

Διάβασε ακόμα: 7 κομμάτια που θα δεις στη ντουλάπα της Jeanne Damas

Όπως αποκαλύπτει η ίδια το δικό της fashion icon είναι η Sophia Loren, ενώ η ίδια περιγράφει το στυλ της ως απλό, σέξι και μοντέρνο. Η ίδια αυτή την περίοδο δηλώνει φαν των logos.

Σύμφωνα με το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret το χειρότερο beauty λάθος που έκανε ήταν όταν άφησε την αδελφή της να της βγάλει υπερβολικά τα φρύδια, ενώ αυτό που δεν καταλαβαίνει στη μόδα είναι τα υπερβολικά μικρά size 0 μεγέθη που φτιάχνουν οι σχεδιαστές για την πασαρέλα.στα οποία κανείς παλεύει για να χωρέσει.

Διάβασε ακόμα: H Emily Ratajkowski φόρεσε την απόλυτη 80s athleisure τάση και είμαστε μαζί της!

Home