Thumbnail

7 κομμάτια που θα δεις στη ντουλάπα της Jeanne Damas 7 κομμάτια που θα δεις στη ντουλάπα της Jeanne Damas

Ένας οδηγός στυλ από το απόλυτο ''it'' girl του Παρισιού
Τι πάθαμε όλες με την Jeanne Damas; Το κορίτσι από την Γαλλία με περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers είναι η σύγχρονη εκπρόσωπος του παριζιάνικου στυλ και φαίνεται ότι αρέσει πολύ...

Με ανεπιτήδευτες εμφανίσεις που κουβαλούν ένα αέρα παλιάς εποχής και με χαρακτηριστικά της αυθεντικής γαλλικής ομορφιάς, hair look με αφέλειες α λα Jane Birkin και φρέσκια επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ που αναδεικνύει με ένα -χαλασμένο- κόκκινο κραγιόν, η Jeanne Damas ήρθε σαν μια ήρεμη δύναμη να ξεχωρίσει ανάμεσα στις -τόσο ίδιες- influencers της εποχής, για να αποδείξει ότι το κλασσικό είναι και διαχρονικό.

Χωρίς να δείχνει ότι καταβάλλει και ιδιαίτερη προσπάθεια, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ''it'' girls της εποχής μας -αυτό το ταλέντο που έχουν οι παριζιάνες, το je-ne-sais-quoi που περνά από γενιά σε γενιά- και χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις της σεζόν -μάλλον τις είναι αδιάφορες- η Jeanne φαίνεται να έχει τους δικούς της κανόνες στο σύγχρονο στυλ και κάθε look που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας κάνει να θέλουμε να τους ακολουθήσουμε.

Εμείς ξεχωρίσαμε 7 διαφορετικά κομμάτια που φοράει κατ' επανάληψη και που ίσως σε βοηθήσουν να πετύχεις το παριζιάνικο στυλ με την καθοδήγηση της Jeanne.

1.Τα κρουαζέ φορέματα είναι από τα βασικά κομμάτια στη ντουλάπα της και αυτό το αποδεικνύει και μέσα από το προσωπικό της brand, Rouje, στο οποίο βρίσκει κανείς μια μεγάλη γκάμα από cool prints και χρώματα. 

Jeanne Damas style

2. Οι ζακέτες τυχαίνει να είναι μεγάλη τάση το 2019 και ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της, αφού διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικά στυλ, από oversized μέχρι crop.

Jeanne Damas style

3.Όταν δεν φοράει το κρουαζέ φόρεμά της, τότε ίσως την δεις με μια printed φούστα μέχρι το γόνατο την οποία συήθως συνδυάζει με ένα T-shirt ή μια ζακέτα σε έντονο χρώμα.

Jeanne Damas style

4.Το κλασσικό ψηλόμεσο μπλε τζιν είναι μια σταθερή αξία στις επιλογές της, είτε σε πιο στενή mom γραμμή μέχρι τον αστράγαλο είτε crop καμπάνα.

Jeanne Damas style

5.Τα καλάθια και οι ψάθινες τσάντες είναι χειμώνα-καλοκαίρι το απόλυτο αξεσουάρ που παραπέμπει στην παριζιάνικη διάθεσή της.

Jeanne Damas style

6. To blazer ανήκει στις επιλογές κάθε παριζιάνας που σέβεται τον εαυτό της, είτε πρόκειται για ένα γκρι καρό αυστηρό στυλ είτε για ένα cool κοτλέ κομμάτι.

Jeanne Damas style

7. Και φυσικά ένα ολόσωμο ρετρό μαγιό για τις καλοκαιρινές της διακοπές, φλοράλ, λεοπάρ ή ένα απλό μονόχρωμο μπεζ ή λευκό...

Jeanne Damas style

Διάβασε ακόμα: Το απόλυτο french girl, Jeanne Damas, μας δείχνει πώς να βάζουμε το κόκκινο κραγιόν

Home