Thumbnail

Η Ραμόνα Φίλιπ ''κατέκτησε'' το Φεστιβάλ των Καννών Η Ραμόνα Φίλιπ ''κατέκτησε'' το Φεστιβάλ των Καννών

Η προσωπική επιτυχία της σχεδιάστριας στο κόκκινο χαλί
Μια προσωπική επιτυχία, που την έφερε στην πρώτη γραμμή της μόδας, γιόρτασε αυτές τις μέρες η Ραμόνα Φίλιπ, βλέποντας μια δική της δημιουργία να συγκεντρώνει τα φλας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Η δημοφιλής fashion blogger, επιχειρηματίας και influencer Veronika Orchid, επέλεξε μια υπέροχη δημιουργία Ramon Filip για την περίσταση σε ύφος Charleston, κεντημένη με φτερά και λαμπερές πέτρες που ξεχώρισε ανάμεσα στις υπόλοιπες επώνυμες δημιουργίες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ προκαλώντας αίσθηση στην ελίτ της μόδας.

Διάβασε ακόμα: Με ένα exotic fashion party η Ραμόνα Φίλιπ μάς σύστησε τη νέα της συλλογή από... υπέρκομψες εσπαντρίγιες!

Ramon Filip Cannes

Το εν λόγω φόρεμα από την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, από την αρχή έδειξε πως είναι ένα από τα «αστέρια» της κολεξιόν, καθώς προτιμήθηκε από πολλές πελάτισσες της σχεδιάστριας, ειδικά από το εξωτερικό. Το γνωστό fashion girl επέλεξε να το συνδυάσει με εντυπωσιακά πέδιλα με πέτρες Sergio Rossi και mini bag του οίκου Hermes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cannesfilmfestival2019 #cannes #veronikaorchid

A post shared by Veronika ?? Orchid (@veronikaorchid) on

Η glam εμφάνιση της απαστράπτουσας Veronika Orchid απέσπασε χιλιάδες views και διθυραμβικά σχόλια, όπως διαπιστώνεται και από τις αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, @veronikaorchid, όπου την ακολουθούν περισσότεροι από 500,000 followers.

Διάβασε ακόμα: Ultra Glam at The Cannes! Οι show-stopping στιγμές του φεστιβάλ είναι εδώ!

Home