Thumbnail

''Kate Effect'': Η πιο δημοφιλής εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge για το 2019 είναι αυτή ''Kate Effect'': Η πιο δημοφιλής εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge για το 2019 είναι αυτή

Μια ματιά στο #RepliKate στο Instagram θα σε πείσει ότι η Kate Middleton είναι από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη μόδα
Είναι η αιτία που η βρετανική μοναρχία επανέκτησε την χαμένη της αίγλη, μετά τον θάνατο της Diana, και η γυναίκα που μετά την αδικοχαμένη πριγκίπισσα κατάφερε να βάλει και πάλι την μόδα στο παλάτι, κερδίζοντας τον τίτλο του απόλυτου style icon.

Είτε εμφανίζεται σε μια επίσημη εκδήλωση της βασιλικής οικογένειας φορώντας συνήθως δημιουργίες με την υπογραφή της Sarah Burton για τον οίκο Alexander McQueen -της οποίες η ίδια δεν διστάζει μάλιστα να επαναλάβει- είτε ντύνεται για πιο χαλαρές στιγμές υιοθετώντας το τελευταίο διάστημα ένα στυλ ταυτόσημο με την παριζιάνικη κομψότητα συνδυάζοντας μάλιστα προσιτά κομμάτια από την high street, η Kate Middleton καταφέρνει να συζητιέται και ο κόσμος συρρέει στα καταστήματα για να αναδημιουργήσει τα looks της.

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton μόλις μας χάρισε ένα από τα ωραιότερα casual looks του καλοκαιριού σε μια χαλαρή μέρα με τα παιδιά!

Τώρα, σε μια νέα μελέτη της Lyst, της παγκόσμιας πλατφόρμας αναζήτησης μόδας, ξέρουμε ποια είναι και η πιο επιδραστική ενδυματολογικά στιγμή της για αυτή τη χρονιά. Με βάση την ανάλυση πάνω από 20 εκατομμύρια αναζητήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, οι επιλογές μόδας της Kate αυξήθηκαν σε ζήτηση στο διαδίκτυο κατά 119% την εβδομάδα που ακολούθησε μετά από μια συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση.

Kate Middleton Duchess

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Meghan έχει σε γενικές γραμμές μεγαλύτερη ζήτηση στο διαδίκτυο, αλλά μέχρι στιγμής για φέτος η πιο δημοφιλής στιγμή μόδας της Kate συνέβη τον Μάρτιο, όταν φόρεσε ένα κόκκινο παλτό της Catherine Walker για στο Αββαείο του Westminster. Οι αναζητήσεις online για παρόμοια σχέδια κόκκινων παλτών διπλασιάστηκαν αμέσως, ανεβαίνοντας κατά 225%.

Meghan Markle

Όσο για την Meghan, η πιο σημαντική στιγμή της στιλιστικά σύμφωνα με την ίδια πλατφόρμα συνέβη επίσης τον Μάρτιο, όταν φόρεσε ένα ασημένιο και χρυσό μπροκάρ φόρεμα στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών, το συγκρότημά της πυροδότησε μια αύξηση κατά 500% της ζήτησης online για φορέματα μπροκάρ.

Διάβασε ακόμα: Αξίζει ν' αντιγράψεις το απόλυτα παριζιάνικο σύνολο της Kate Middleton

 

Home