Thumbnail

Σήμερα, η πριγκίπισσα Diana θα έκλεινε τα 58 και εμείς κάνουμε μια αναδρομή στα 5 κλασσικά holiday looks Σήμερα, η πριγκίπισσα Diana θα έκλεινε τα 58 και εμείς κάνουμε μια αναδρομή στα 5 κλασσικά holiday looks

Happy Birthday Lady D! Το απόλυτο είδωλο των 90s συνεχίζει να μας εμπνέει ακόμα και στις διακοπές μας
Είναι το απόλυτο είδωλο του σήμερα αφού η επιστροφή των 90s έφερε ξανά τα looks της στο προσκήνιο με τις influencers να μελετούν κάθε της εμφάνιση. Από τις νύφες της Meghan Markle Kate Middleton μέχρι την Kim Kardashian και την Emily Ratajkowski, η πριγκίπισσα Diana ''γιορτάζεται'' για το πρωτοποριακό στυλ της που μοιάζει πιο σύγχρονο από ποτέ.

Σήμερα θα γιόρταζε τα 58 της χρόνια, όμως η φετινή μόδα την γιορτάζει και την υμνεί καθημερινά ως την απόλυτη influencer του σήμερα. Η Lady D υπήρξε είδωλο και ''επαναστάτρια'' στους αυστηρούς κανόνες του παλατιού και δεν είναι τυχαίο που χάρη σ' αυτήν το royal style έφτασε σήμερα να θεωρείται ''προσιτό'' και στιλάτο.

Εμείς ξεσηκώσαμε πέντε looks που καθόριζαν το στυλ των καλοκαιρινών της διακοπών με τα must have κομμάτια του φετινού καλοκακριού και είμαστε έτοιμες να την αντιγράψουμε: 

1.Με λεοπάρ σαρόνγκ

Lady Diana Leopard

Διάβασε ακόμα: Η μεγαλειώδης επιστροφή του σαρόνγκ στις ντουλάπες των fashion girls

2.Με λευκό ρομαντικό φόρεμα-πουκαμίσα

Lady Diana holiday looks

3.Με ολόσωμο μαύρο μαγιό και άσπρη βερμούδα

Lady Diana holiday style

Διάβασε ακόμα: Αυτό το κομμάτι θα σε κάνει να ''προδώσεις'' το ντένιμ σορτσάκι σου φέτος το καλοκαίρι 

4. Όχι ένα, όχι δύο αλλά τρεις τάσεις του σήμερα σε ένα σύνολο με Tie-Dye neon ολόσωμο μαγιό και σετ ένα σαρόνγκ παραλίας.

Lady Diana neon swimsuit

5.Καθόλου τυχαία η επιστροφή του basic tank top στις τάσεις του καλοκαιριού. Η πριγκίπισσα Diana με ένα total white διαχρονικό look επιστρέφει από τις διακοπές της στην Καραϊβική.

Lady Diana holiday looks

Διάβασε ακόμα: Αυτό το ''βαρετό'' κομμάτι είναι απαραίτητο στη ντουλάπα σου, σύμφωνα με την Kendall Jenner

Home