Thumbnail

7 λόγοι που η Carolyn Kennedy είναι το style icon μας αυτό το ΣΚ 7 λόγοι που η Carolyn Kennedy είναι το style icon μας αυτό το ΣΚ

Δεν είναι τυχαίο που η σύζυγος του John F Kennedy Jr υπήρξε μούσα πολλών σχεδιαστών πίσω στα 90s
Την ίδια επιρροή που είχε η πριγκίπισσα Diana στη μόδα της Μεγάλης Βρετανίας την δεκαετία του '90, είχε η Carolyn Kennedy στις ΗΠΑ.

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Calvin Klein και σύζυγος του John F. Kennedy Jr, η Carolyn Kennedy υπήρξε μούσα πολλών σχεδιαστών, ενώ το γεγονός ότι υπήρξε μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη μόδα των 90s αποδεικνύεται μέχρι και σήμερα.

Η επιστροφή της χρυσής δεκαετίας έφερε ξανά στο προσκήνιο το θρυλικό στυλ της, με πολλές influencers της μόδας να την ακολουθούν, ενώ η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle μνημονεύει ανά διαστήματα εμφανίσεις της που έμειναν στην ιστορία.

Εμείς ξεσηκώσαμε 7 σύνολα της που θα μας εμπνεύσουν για τα πιο 90s σύνολα του ΣΚ και θα αποδείξουν πόσο ενημερωμένες είμαστε για τις πιο φρέσκιες τάσεις.

1.Τα μίνιμαλ naked σανδάλια με το λεπτό λουράκι και το μεσαίο τακούνι είναι η απόλυτη αγορά της σεζόν και υπήρξε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στο στυλ της Carolyn Kennedy. Φόρεσέ τα με το crop ψηλόμεσο τζιν σου και ένα tank top για ένα cool look.

Carolyn Kennedy Style inspiration

2.Η Miuccia Prada μπορεί να μας παρουσίασε την χοντρή σατέν στέκα, όμως η εκδοχή ταρταρούγα που φορούσε η Carolyn Kennedy σε συνδυασμό με οβάλ γυαλιά ηλίου την κάνουν την απόλυτη πρωτοπόρα του στυλ.

Carolyn Kennedy looks

3.Ο οίκος Jacquemus επανέφερε το κλασσικό λευκό πουκάμισο στα βραδινά μας σύνολα και ήδη η Meghan Markle το φόρεσε σε επίσημη εμφάνισή της. Η εμφάνιση της Carolyn Kennedy 20 χρόνια πριν με λευκό πουκάμισο και μάξι φούστα με βολάν, απλά μαύρα πέδιλα και τσαντάκι με χρυσές πέτρες αποτέλεσε σίγουρα στοιχείο έμπνευσης για τα looks που είδαμε στο catwalk. Φόρεσε το λευκό σου πουκάμισο σε μια βραδινή έξοδο, άσε ανοιχτό το ντεκολτέ και γύρισε τα μανίκια και συνδύασε το με μια φούστα με βολάν σε ένα καλοκαιρινό χρώμα και θα με θυμηθείς.

Carolyn Kennedy style

4.Τα slip dresses και οι φούστες είναι απόλυτα συνδεδεμένες με το στυλ της. Η επιστροφή τους είναι μια αναφορά στα looks της, από το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον John F. Kennedy Jr μέχρι τα καθημερινά της looks με σατέν ριχτές φούστες και T-shirts και τις βραδινές της εμφανίσεις με νεγκλιζέ φορέματα και αυστηρά σακάκια.

Διάβασε ακόμα: Αναρωτιέσαι πώς θα φορέσεις την slip φούστα σου αυτό το καλοκαίρι; 6 fresh ιδέες μόνο για σένα!

Carolyn Kennedy looks

5. Ο ultra chic συνδυασμός του μαύρου με το μπεζ έτσι όπως τον είδαμε στη νέα συλλογή του οίκου Burberry, ήταν συνώνυμος με τις εμφανίσεις της, με την ίδια να παραμένει πιστή σ' αυτή την κλασσική πρόταση με μπεζ φούστες ή παντελόνια συνδυασμένες με μαύρα ζιβάγκο ή πουκάμισα.

Carolyn Kennedy style

6.Ακολουθώντας το παράδειγμα της πεθεράς της, Jackie Kennedy που εμφανιζόταν στις διακοπές της στο Κάπρι με μεταξωτά μαντίλια στα μαλλιά, η ίδια επέλεγε χρωματιστές μπαντάνες για να δώσει ένα modern Riviera-chic στυλ στις εμφανίσεις της με τζιν και T-shirt.  

Carolyn Kennedy looks

7.Το φλοράλ φόρεμα μέχρι το γόνατο είναι το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού και η Carolyn Kennedy ξέφευγε από την συντηρητική εικόνα του με ένα ''αχτένιστο'' hair look για μια ανεπιτήδευτα cool καλοκαιρινή εμφάνιση. 

Carolyn Kennedy style

Διάβασε ακόμα: Σήμερα, η πριγκίπισσα Diana θα έκλεινε τα 58 και εμείς κάνουμε μια αναδρομή στα 5 κλασσικά holiday looks

Home