Thumbnail

To φόρεμα της Kate Middleton στη βάφτιση του Archie ήταν μια πολύ γλυκιά αναφορά στην πριγκίπισσα Diana To φόρεμα της Kate Middleton στη βάφτιση του Archie ήταν μια πολύ γλυκιά αναφορά στην πριγκίπισσα Diana

Η δούκισσα του Cambridge τίμησε με τον πιο γλυκό τρόπο την πεθερά της
Με ένα πανέμορφο φόρεμα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν η Kate Middleton όχι μόνο κατάφερε για ακόμα μια φορά να κάνει ''δήλωση'' μόδας και να χαρίσει στο παλάτι μια σύγχρονη πινελιά, αλλά να τιμήσει και την πριγκίπισσα Diana.

H δούκισσα του Cambridge δεν χάνει ευκαιρία με τις εμφανίσεις της να ''αναφερθεί'' στην πεθερά της και είναι γεγονός πως τα σύνολά της είναι τόσο σωστά μελετημένα που καταφέρνει πάντα να κερδίζει το συναίσθημα του βρετανικού λαού.

Διάβασε ακόμα: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Βάφτισαν τον μικρό Archie (Φώτος)

Για την βάφτιση του Archie στο Windsor Castle, η Kate φόρεσε ένα eco-friendly φόρεμα σε υπέροχη έντονη σομόν-ροζ απόχρωση από την Stella McCartney δίνοντας στην επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το παλάτι μια σύγχρονη χαρούμενη μοντέρνα πινελιά. Το μίνι φόρεμα ήταν κλειστό μέχρι επάνω το ντεκολτέ με φιόγκο, ελαφρώς φουσκωμένα μανίκια και πιέτες στο μπροστινό μέρος και έφτανε μέχρι πάνω από το γόνατο, δίνοντας έτσι ένα μοντέρνο στυλ στη ''συντηρητική'' εικόνα.

Kate Middleton archie christening

Η Duchess ολοκλήρωσε το look της με κόκκινες γόβες Emmy London και ακόμα ένα αξεσουάρ-τάση, μια κόκκινη χοντρή στέκα Juliette Botterill αντί για καπέλο που συνηθίζεται στις επίσημες περιστάσεις της μοναρχίας.

Φυσικά η όλη εμφάνιση δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού ήταν μια αναφορά στα looks της πριγκίπισσας Diana στις βαπτίσεις των παιδιών της.

Η ενδυματολόγος της δούκισσας εμπνεύστηκε τον συνδυασμό του σομόν-ροζ με τα κόκκινα αξεσουάρ από την βάφτιση του πρίγκιπα William το 1982, όπου η Diana εμφανίστηκε με ένα φλοράλ ροζ φόρεμα με φουσκωμένα μανίκια και κόκκινο καπέλο.

prince William christening

Όμως η τιμητική αναφορά της στην πεθερά της δεν σταμάτησε εκεί. Για να τιμήσει τον πρίγκιπα Harry, η Kate φόρεσε τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που φορούσε στην δική του βάπτιση η μητέρα του.

Kate Middleton Archie christening

Τα σκουλαρίκια Collingwood που ανήκαν στην συλλογή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας είναι από τα αγαπημένα κομμάτια που ''κληρονόμησε'' η Duchess και το Twitter βρήκε πολύ γλυκό και συγκινητικό το γεγονός ότι επέλεξε να τα φορέσει στην βάπτιση του πρώτου παιδιού του πριγκιπα Harry.

Διάβασε ακόμα: Οι εσπαντρίγιες της Kate Middleton κοστίζουν λιγότερο από €100 και θα γίνουν το διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας σου

Home