Πώς να φτιάξεις γεμιστά κολοκυθάκια με κινόα
Τραγανιστά κολοκυθάκια, μυρωδικά και ένα εξωτικό superfood στο τραπέζι σου. Θα το λατρέψεις!
Έχει γίνει η αγαπημένη μας τροφή. Εκτός του ότι είναι πολύ υγιεινό, γεμάτο θρεπτικά συστατικά, μαγειρεύεται εύκολα, γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλών ειδών παρασκευές. Πέρα από σαλάτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγειρευτά και να δώσει ένα πιο θρεπτικό και χορταστικό αποτέλεσμα.
Πρόκειται για ένα υπέροχο, ελαφρύ πιάτο που τρώγεται ευχάριστα και ζεστό και κρύο.
Διάβασε ακόμη
Η βρώμη ως μέρος της καθημερινής μας διατροφής
Υλικά
- 1 φλιτζάνι κινόα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- ¼ φλιτζάνι φύλλα βασιλικού κομμένα
- ⅔ φλιτζανιού τριμμένο τυρί mozzarella
- 1 κ.γ αλάτι
- 1 λεμόνι
- 4 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους
- ελαιόλαδο
- ⅓ φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Δες πώς να το φτιάξεις στο βίντεο που ακολουθεί