Αυτά τα λάθη μπορεί να καταστρέψουν το ψάρι σου
Το ψάρι είναι μέρος της μεσογειακής διατροφής και καλό είναι να το μαγειρεύεις τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα.
Τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που προσφέρει είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού, αρκεί να ξέρεις να το μαγειρέψεις σωστά, ώστε να μην χάνονται τα μισά με ανθυγιεινούς τρόπους μαγειρικής.
Διάβασε ακόμη: Πώς να εντάξεις τα ψάρια και τα θαλασσινά στη διατροφή σου
Ποιά είναι λοιπόν τα πιο συχνά λάθη;
1) Δεν ξέρεις τη διαφορά άπαχου και λιπαρού ψαριού
Ίσως δεν το γνωρίζεις, αλλά τα ψάρια ανήκουν σε δύο βασικές κατηγορίες. Τα λιπαρά και τα άπαχα. Μερικά λιπαρά ψάρια που θεωρούνται και τα πιο θρεπτικά, είναι η ρέγκα, το σκουμπρί και ο σολομός, ενώ τα άπαχα είναι ο μπακαλιάρος, η πέρκα και η γλώσσα.
Διάβασε ακόμη: Πώς να φτιάξεις φιλέτο πέρκας με πέστο και παρμεζάνα
Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο www.unique-ermes.com.cy