Vegan μπουκίτσες κουνουπιδιού
Ακόμη κι αν δεν είσαι vegan, αυτή τη συνταγή θα την λατρέψεις!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπισκότα βρώμης με μπανάνα
Υλικά:
- 700 γρ. κουνουπίδι, κομμένο σε φέτες
- 3 μεγάλα αβγά
- 1 κουτ. του γλυκού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/3 του φλιτζανιού κίτρινο τυρί, τριμμένο
- 1 1/4 φλιτζάνια φρυγανιά, τριμμένη
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πιο νόστιμη συνταγή για smoothie bowl για να ξεκινήσεις τη μέρα σου
Εκτέλεση:
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Απλώνεις μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και ραντίζεις με ελαιόλαδο.
- Σε ένα ρηχό μπολ, χτυπάς τα αβγά.
- Σε ένα άλλο ρηχό μπολ, συνδυάζεις την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Περνάς τα κομμάτια κουνουπιδιού από το μείγμα αβγών.
- Στη συνέχεια, τα περνάς από το μείγμα του άλλου μπολ.
- Απλώνεις το κουνουπίδι στην λαδόκολλα και τα ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κρυσταλλία σού δίνει τη συνταγή της για αφράτα pancakes με βρώμη (Βίντεο)
Κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/laxanika/syntagi-gia-vigkan-mpoukitses-kounoupidiou/1140148/