3 λέξεις που μπορούν να καταστρέψουν ένα πρώτο ραντεβού
Ο πρώην /Η πρώην μου
Το λέει και η λέξη... Πρώην. Γιατί να αναφέρεις την προγούμενη σχέση σου; Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας απολύτως λόγος. Όταν γνωρίζεις κάποιον πρέπει να δείχνεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Να είσαι και όχι απλά να φαίνεσαι διαθέσιμος να αρχίσεις κάτι καλό. Διαφορετικά θα φανείς κολλημένος στο παρελθόν, ένας άνθρωπος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δεσμό που είχε και που έχει τελειώσει προφανώς άδοξα και είναι γεμάτος θέματα και απωθημένα. Και μεταξύ μας, δεν το θες αυτό καθόλου.
Ναι μεν, αλλά
Εννοείται πως η ευγένεια είναι αυτονόητη, όπως και το να τον αφήνεις να ολοκληρώνει, να του δίνεις πάσα για να ανοίγει θέματα και να προωθείται έτσι ο διάλογος. Αν σου αρέσει πολύ και λες όμως συνέχεια στο κάθε τι ένα μεγάλο... ΝΑΙ, δεν πρόκειται να σε γνωρίσει ουσιαστικά, άσε που μπορεί να πιστέψεις ότι δεν έχεις επιχειρήματα, δεν ξέρεις τι θέλεις κτλ.
Μην φοβάσαι, δεν θα σε παρεξηγήσει και ας διαφωνήσεις μαζί του. Ίσα -ίσα μπορεί να προσπαθήσει να σε πείσει περισσότερο για ένα θέμα που μέχρι πρότινος δεν σου άρεσε ή σου φαινόταν τελείως μακριά από εσένα.
Φίλε, bro, ρε
Οι παραπάνω καθώς και άλλες λέξεις που ανήκουν στην αργκό και μπορούμε να τις δικαιολογήσουμε μόνο σε παιδιά 15 -20 χρονών, δεν έχουν καμία θέση στο πρώτο ραντεβού.
Και μεταξύ μας ούτε και στο δεύτερο, στο τρίτο, ούτε και ποτέ. Δεν είστε φιλαράκια που πηγαίνετε στο Λύκειο και συναντιέστε μετά το σχολείο, ούτε ινφλουένσερ που θέλετε να πουλήσετε την πραμάτεια σας στη νεολαία.