Thumbnail

Τι δείχνει η σεξουαλική σου φαντασίωση για τον χαρακτήρα σου; Τι δείχνει η σεξουαλική σου φαντασίωση για τον χαρακτήρα σου;

Κάθε φαντασίωση αναδεικνύει κι ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό. Δες τι σημαίνει η δική σου!
Δεν τολμάμε να παραδεχτούμε ότι έχουμε ερωτικές φαντασιώσεις, όμως καμιά φορά, αυτές οι κρυφές πτυχές του εαυτού μας, αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας και μας βοηθούν να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί. Συμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και σ’ αυτές, αντανακλώνται στοιχεία του χαρακτήρα μας. Γι’ αυτό, το ερευνήσαμε λίγο το θέμα...

Άκουσε λοιπόν, το να ονειρεύεσαι αυτό που δεν μπορείς να έχεις, δείχνει ότι έχεις ανάγκη από λίγη (ερωτική) περιπέτεια και ότι ίσως δεν τολμάς πολύ στις ερωτικές σου επαφές.

Οι φαντασιώσεις σου δεν είναι τυχαίες, να το ξέρεις!

Συνδέονται σημαντικά με συγκεκριμένες πτυχές του χαρακτήρα σου. Κάθε φαντασίωση αναδεικνύει και ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό. Δες τι σημαίνει η δική σου. 

sex2

Διάβασε ακόμη: Ο άντρας νοικοκύρης έχει και καλύτερη σχέση 

Σε πρόσφατη έρευνα των φαντασιώσεων άνω των 4000 ατόμων, ο συγγραφέας του βιβλίου «Πες μου τι θέλεις» JustinLehmiller , διαπίστωσε ότι οι 5 βασικοί τύποι προσωπικοτήτων, συνδέονται με συγκεκριμένους τύπους σεξουαλικών φαντασιώσεων.

1. Ανοιχτός στην εμπειρία: Αν ανήκεις σε αυτό τον τύπο προσωπικότητας, χαρακτηρίζεσαι από μια πολύ υψηλή πνευματικότητα και μια πολύ ενεργή φαντασία. Σεξουαλικά είσαι ο άνθρωπος που λέει ναι στις προκλήσεις, σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα και οι φαντασιώσεις σου έχουν ευρύ φάσμα από τα πιο συνηθισμένα ως τα πιο ασυνήθιστα.

2. Συνειδησιακός: Αν ανήκεις σε αυτό τον τύπο προσωπικότητας, που επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες, τείνει να συμμορφώνεσαι με τους κανόνες και να λειτουργείς πιο άνετα όταν λειτουργείς συμβατικά. Σεξουαλικά, οι φαντασιώσεις σου είναι αρκετά λεπτομερής αλλά σπάνια κινείσαι έξω από τα συνηθισμένα. Φαντασιώσεις BDSM, δείχνουν να είναι σχεδόν ανύπαρκτες και τα ταμπού να θεωρούνται απαγορευμένα.

Διάβασε ακόμη: Γιατί είναι τόσο σημαντικό το (καλόσεξ;

sex3

3. Εξωστρεφής: Με χαρακτηριστικό την επιθυμία έντονης αλληλεπίδρασης με τους γύρω σου, είσαι ο τύπος ανθρώπου που και σεξουαλικά κινείσαι στο ίδιο πλαίσιο. Φαντασιώσεις που κινούνται λιγότερο στο μονογαμικό σεξ και περισσότερο στο ομαδικό, τάση για δοκιμή νέων πραγμάτων, αλλά αρκετά περιορισμένες φαντασιώσεις σε θέματα ταμπού.

4. Συγκαταβατικός: Είσαι ο τύπος που χαρακτηρίζεσαι από την ανάγκη για φροντίδα και εξυπηρέτηση των γύρω σου, ευγενικός με όλους και με διάθεση να δίνεις χαρά στους ανθρώπους σου. Σεξουαλικά φαντασιώνεσαι κυρίως σχέσεις υψηλού συναισθήματος, σπάνια θα έχεις φαντασιώσεις απιστίας ή ταμπού.

5. Νευρωτικός: Αν ανήκεις σε αυτόν τον τύπο προσωπικότητας, τότε έχεις υψηλή συναισθηματική αστάθεια και αδυναμία αντιμετώπισης γεγονότων στρες. Σεξουαλικά δεν υπάρχουν φαντασιώσεις απιστίας, ταμπού η δοκιμής νέων πραγμάτων γιατί εμπεριέχουν αβεβαιότητα. Κυρίως οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις έχουν ρομαντικό χαρακτήρα και πάθος συναισθηματικό.

Διάβασε ακόμη: Η εξομολόγηση ενός άντρα: "Οι σχέσεις είναι σαν τη δουλειά και ...

Πηγή 

Home