Truffle Pasta: Λαχταριστή μακαρονάδα για τους λάτρεις της τρούφας

Η sous-chef του εστιατορίου Tocayo μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κώστας Παπαέλληνας και τα προϊόντα Turci, φτιάχνουν τη gourmet εκδοχή για ζυμαρικά με μανιτάρια και τρούφα.


Δες πιο κάτω τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής: 


Υλικά: 

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 πακέτο με ανάμεικτα μανιτάρια
  • 1/2 κρεμμύδι (άσπρο)
  • 150γρ. φέτουτσινι
  • 120γρ. φρέσκα κρέμα
  • θυμάρι
  • 30γρ βούτυρο
  • 1/2 λεμόνι (φλούδα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
  • Turci Truffle Herb Spray 
  • τυρί παρμεζάνα


Δες την εκτέλεση στο πιο κάτω βίντεο: 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ