Vegan ψωμί βατόμουρου, αφράτο, υγρό και μαλακό!

Υλικά:

  • 280γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού (περίπου 2 λεμόνια)
  • πρέζα αλάτι (προαιρετικά)
  • 190γρ. γάλα χωρίς γαλακτοκομικά
  • 125 γρ. λάδι με ουδέτερο άρωμα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 190γρ. βατόμουρα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)


Δες την εκτέλεση στο πιο κάτω βίντεο: 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ