Thumbnail

Πήγαμε στο καλοκαιρινό party του Δρ Άγγελου Καρατζιά και περάσαμε υπέροχα (Βίντεο) Πήγαμε στο καλοκαιρινό party του Δρ Άγγελου Καρατζιά και περάσαμε υπέροχα (Βίντεο)

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, ακούραστος, έδωσε συμβουλές και έλυσε απορίες
Με έντονη καλοκαιρινή διάθεση και σε χαλαρό κλίμα, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Δρ Άγγελος Καρατζιάς υποδέχθηκε συνεργάτες και φίλους στο “The Jolly Joker” στη Στασικράτους. Κι εμείς φυσικά, ήμασταν εκεί.

Σε ένα μοναδικό συναπάντημα της ομορφιάς με τις σύγχρονες τάσεις της πλαστικής χειρουργικής, ο Δρ Καρατζιάς έδωσε συμβουλές και απάντησε σε ερωτήματα των παρευρισκομένων. Στο πλευρό του οι χορηγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης eMD Skin Health, Scientronics και Orphanos Group.

Ο Δρ. 'Αγγελος Καρατζιάς αποδείχθηκε άξιος οικοδεσπότης, φροντίζοντας να περάσουν ευχάριστα οι καλεσμένοι του, ενώ φεύγοντας τους έδωσε την υπόσχεση πως αυτό το party θα είναι μόνο η αρχή, καθώς έχει σκοπό να διοργανώνει κατά διαστήματα ανάλογες εκδηλώσεις, θέλοντας να τους κρατάει ενήμερους για τις εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής. Ένας τομέας που δε σταματά να εξελίσσεται διαρκώς! 

Δες στιγμιότυπα από το υπέροχο party 

Who is who

Ο Δρ Άγγελος Καρατζιάς είναι πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης, με άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Κροατία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σπούδασε ιατρική στην Ελλάδα / Πανεπιστήμιο Θράκης και ακολούθως προχώρησε στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου / MSc στην επούλωση τραυμάτων και ελκών από το Πανεπιστήμιο του Cardiff. Ο Δρ Καρατζιάς, με σύγχρονα μέσα και μεθόδους, διενεργεί επεμβάσεις στο πρόσωπο, το στήθος και το σώμα, στοχεύοντας πάντοτε σε φυσικά αρμονικά αποτελέσματα. Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής Χειρουργικής (FEBOPRAS) και διατηρεί το ιατρείο του στο Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο. Παράλληλα, είναι ο ιατρικός διευθυντής της μονάδας επούλωσης τραυμάτων και ελκών (AKP Wound Healing) και εξειδικευμένος χειρουργός αποκατάστασης σε περιστατικά τραυμάτων, εγκαυμάτων και καρκίνου του μαστού. Motto του: Αυτός που δουλεύει με τα χέρια του είναι τεχνίτης. Αυτός που εργάζεται με το μυαλό είναι επιστήμονας. Αυτός που εργάζεται με την καρδιά είναι καλλιτέχνης. Αυτός όμως που δουλεύει με τα χέρια, το μυαλό και την καρδιά είναι ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.

Διάβασε τα άρθρα του Δρ Καρατζιά στο Mylife 

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα ενθέματα στήθους νέας γενιάς B-Lite

Τι είναι το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ;

Όταν ο ήλιος γίνεται από φίλος...εχθρός

Λιπομεταφορά: Η εξέλιξη μιας διαδικασίας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα 

 

 

 

 

 

Home