Thumbnail

Γκέι ζευγάρι παντρεύτηκε στο New Jersey με παραδοσιακό γάμο (φωτος) Γκέι ζευγάρι παντρεύτηκε στο New Jersey με παραδοσιακό γάμο (φωτος)

Δες στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους!
Ο Amit Shah και ο Aditya Madiraju ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Νιού Τζέρσει. Φωτογραφίες από τον γάμο μοιράστηκε στα social media το νιόπαντρο ζευγάρι και "έριξε" το διαδύκτιο.

Το ζευγάρι πραγματοποιήσε έναν εντελώς παραδοσιακό ινδικό γάμο. Οι Amit Shah και Aditya Madiraju, επέλεξαν να φορέσουν παραδοσιακές ινδικές στολές στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

gay1

Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες, πρόκειται για μια όμορφη τελετή γάμου, με εντυπωσιακή διακόσμηση. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν έναν πολύ ρομαντικό γάμο και πιθανότατα το συναίσθημα αγάπης και χαράς που αναβλύζουν, τις έκαναν viral στο διαδίκτυο.

gay2

Οι δύο Ινδουιστές, θεωρούν ότι η παράδοση είναι πολύ σημαντική γι’ αυτό και αποφάσισαν μετά από χρόνια σχέσης να συμπληρώσουν τα απαραίτητα χαρτιά και να προχωρήσουν σε γάμο. Το ζευγάρι για τη σπουδαία ημέρα επέλεξε να φορέσει ενδύματα της σχεδιάστριας Anita Dongre.

gay3

Ενας πολύχρωμος γάμος

«Δεν συνειδητοποιήσαμε τον αντίκτυπο που θα είχε ένας απλός γάμος σε ναό στους ανθρώπους όλου του κόσμου που φαίνεται να αναζητούν την ελπίδα», έγραψαν στο Instagram.

gay4

Ο Amit μίλησε στην Vogue Ινδίας και εγήξησε πώς γνωρίστηκαν:  «Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια στα γενέθλια ενός φίλου σε ένα μπαρ. Από εκείνο το βράδυ, είμαστε μαζί».

gay5

Σε άλλες του δηλώσεις, ανέφερε: «Αν και είμαστε εντελώς διαφορετικοί, χάρη στα παρόμοια ενδιαφέροντά μας, τα βρίσκουμε». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο ένας γνώρισε τους γονείς του άλλου μετά από ένα έτος και εισέπραξαν την υποστήριξη από τους αγαπημένους τους.

gay6

Στην Ινδία, ο γάμος ομοφυλοφίλων δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί νομικά με το ζήτημα να τυγχάνει διαφορετικής στάσης από περιοχή σε περιοχή.

gay7

Στον γάμο βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που χάρηκαν με τη χαρά τους.

gay8

Διάβασε ακόμη: Αμερικανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε με τον πιο υπέροχο τρόπο ...

gay9

gay10

Διάβασε ακόμη: Ο Αndy Cohen απέκτησε μωρό με παρένθετη μητέρα (Φώτο) | MyLife

gay11

Φωτογραφίες: Charmi Peña

Διάβασε ακόμη: Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε gay ερωτική ταινία για έναν ...

Πηγή

Home