Thumbnail

Τα κόλπα που θα κάνουν τη διαδικασία αδυνατίσματος πιο αποτελεσματική Τα κόλπα που θα κάνουν τη διαδικασία αδυνατίσματος πιο αποτελεσματική

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δοκιμάσεις!
Η διαδικασία αδυνατίσματος μπορεί κάποιες φορές να είναι επίπονη και να παίρνει πολύ καιρό. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια κόλπα, τα οποία θα σε βοηθήσουν ώστε να κάνεις αυτή τη διαδικασία πιο αποτελεσματική.

Κατανάλωση νερού

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα άτομα που πίνουν 400ml νερού 30 λεπτά πριν από τα κύρια γεύματά τους, χάνουν πάνω από 5 φορές περισσότερα κιλά σε σύγκριση με εκείνους που δεν πίνουν νερό. Άρα, μην ξεχνάς ένα ποτήρι νερό πριν κάθε γεύμα.

Σούπες πριν τα γεύματα

Σύμφωνα με έρευνα του 2007 στο επιστημονικό περιοδικό Appetite, όσοι τρώνε μια σούπα χαμηλών θερμίδων πριν το μεσημεριανό γεύμα καταναλώνουν συνολικά 20% λιγότερες θερμίδες στο γεύμα τους, συγκριτικά με εκείνους που δεν τρώνε σούπα. Συνεπώς, τώρα ξέρεις ποιο πρέπει να είναι το πρώτο πιάτο σε κάθε σου γεύμα!

Διάβασε επίσης:

Πώς να χάσεις το λίπος στην κοιλιά

Τι να προσέξεις αν θες να χάσεις βάρος

Αρωματικά φαγητά

Σύμφωνα με έρευνα, όσο πιο αρωματικό είναι ένα φαγητό τόσο πιο πιθανό είναι να καταναλώσουμε 5-10% λιγότερη ποσότητα. Κι αφού το λένε οι έρευνες, γιατί να μην το δοκιμάσουμε;

Διάβασε ακόμα: Τροφές πλούσιες σε λιπαρά που είναι ωφέλιμες για την υγεία

Πηγή

Home