Thumbnail

Συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις όταν φλερτάρεις Συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις όταν φλερτάρεις

Δείξε το ενδιαφέρον σου με τον σωστό τρόπο!
Τι πιο ωραίο από το φλερτ και το να δείχνεις το ενδιαφέρον σου για έναν άνθρωπο προσπαθώντας να τον κερδίσεις; Κάποιες συμπεριφορές, ωστόσο, καλό θα είναι να αποφεύγονται γιατί ίσως φέρουν αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που επιθυμείς.

Συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις στο φλερτ:

Τα παιχνίδια

Το να παίζεις με το μυαλό του άλλου ή να παρουσιάζεσαι ως κάτι άπιαστο δεν είναι ποτέ καλό. Μπορεί να δουλέψει σε μερικές περιπτώσεις, αλλά οι άντρες που εκτιμούν τον εαυτό τους δε θα συνεχίσουν να κυνηγούν μία γυναίκα που παίζει παιχνίδια. Αν σε ενδιαφέρει ένας άντρας, απλά δείξ' το, αλλιώς θα προχωρήσει.

Την αγένεια

Ο σαρκασμός και το χιούμορ μπορεί να είναι αποτελεσματικά εργαλεία όταν φλερτάρεις. Τα αστεία κρατούν τη συζήτηση χαλαρή και ο αυτοσαρκασμός δείχνει την πιο διασκεδαστική πλευρά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνεις και το σημαντικότερο να μην προσβάλλεις τον άλλον με τα λόγια σου. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα μπροστά σε άλλους.

Τα κλαψουρίσματα

Το να ζητάς βοήθεια μπορεί να είναι ένα μέσο για να φλερτάρεις. Οι άντρες συνήθως απολαμβάνουν τον ρόλο του ήρωα, όπως επίσης και να δείχνουν τη δύναμή τους. Παρ' όλα αυτά δε θέλουν να σε βλέπουν να παραπονιέσαι συνεχώς. Μην ζητάς βοήθεια γκρινιάζοντας συνεχώς για την οικογένεια, τους φίλους ή τη δουλειά σου και μην τον κυνηγάς ζητώντας συμβουλές.

Διάβασε επίσης:

Όσο δε σου απαντάει στα μηνύματα τόσο περισσότερο κολλάς

Το έτερον ήμισυ σού πρότεινε να κάνετε τις πρώτες σας διακοπές μαζί

Την προσκόλληση 

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι γυναίκες που προσκολλούνται πάνω τους ή γίνονται πολύ γρήγορα κτητικές. Έχει διαφορά το να πιάσεις το χέρι ενός άντρα καθώς συζητάτε από το να κρεμιέσαι πάνω του ενώ προσπαθεί να μιλήσει με τους φίλους του.

Τον υπερβολικό δυναμισμό

Καλό είναι να είσαι προσεκτική με όσα λες σε έναν άντρα και με το πόσο δυνατή παρουσιάζεσαι. Όταν παρουσιάζεσαι υπερβολικά δυναμική σε έναν άντρα, πιθανότατα να του παρουσιάσεις μία λάθος εικόνα για σένα. Δε χρειάζεται να τον πείσεις για κάτι που δεν είσαι.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις εάν σε έχει πάρει από φόβο

Πηγή

 

Home