Thumbnail

Συμβουλές του feng shui για ηρεμία και μείωση του άγχους! Συμβουλές του feng shui για ηρεμία και μείωση του άγχους!

Πολλά τα tips και οι προτάσεις. Μάθε τα όλα!
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες τους οποίους θα πρέπει ν' ακολουθήσεις εάν θέλεις να κάνεις το χώρο σου πιο αρμονικό και ευπρόσδεκτο! Η κινέζικη τεχνική για τη διακόσμηση, χρησιμοποιεί πολλούς κανόνες εδώ και χιλιάδες χρόνια για την ευεξία του ανθρώπου και για ένα ισορροπημένο περιβάλλον στο σπίτι.
Το feng shui μπορεί να προσφέρει ηρεμία και υπάρχουν πολλές συμβουλές και προτάσεις.

fengshui1

Ας μη ξεχνάμε, ότι, πέρα από οτιδήποτε άλλο κάνουμε για να προσέχουμε την υγεία μας, η ψυχολογία επηρεάζεται άμεσα από το χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε. Δεν είναι τυχαίο που στην εποχή μας, το άγχος είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας.

Γι αυτό το λόγο παρακάτω θα δεις tips από αυτή την πανάρχαια τεχνική διακόσμησης που έλκει την τύχη και την ευεξία στη ζωή των ανθρώπων.

Διάβασε ακόμη: Φυτά που αντέχουν στο κρύο για κήπο και μπαλκόνι

Βάλε φυτά στο σπίτι και στο γραφείο 

fengshui2

Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί που ανανεώνουν τον αέρα και προσθέτουν το στοιχείο της φύσης στο σπίτι σου. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις, τα φυτά πρέπει να είναι μέρος της διακόσμησης ενός σπιτιού. Έχει αποδειχτεί επιστημονικά αλλά είναι και μία από τις κυριότερες συμβουλές του feng shui για ηρεμία και καλή ψυχική υγεία, ότι τα φυτά μειώνουν το άγχος!

Φυσικός φωτισμός και καθαρός αέρας

fengshui3

Η καλή ενέργεια πρέπει να ρέει μέσα στο σπίτι σου. Έτσι, σύμφωνα με το feng shui για ηρεμία και γαλήνη, είναι σημαντικό να αφήνεις το φυσικό φως να μπαίνει στα δωμάτια. Επίσης είναι εξίσου σημαντικό να αερίζονται τα δωμάτια του σπιτιού σου και να αναπνέεις φρέσκο αέρα. Αυτές οι συμβουλές συμβάλλουν στην μείωση του στρες και την καλή υγεία.

Διάβασε ακόμη: 7 έξυπνα tips για διακόσμηση καθιστικού σε μικρό διαμέρισμα 

Feng shui για ηρεμία

fengshui4

Για να πετύχεις την αρμονία στο σπίτι και τη ζωή σου, αλλά και να έχεις ηρεμία και λιγότερο άγχος, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις. Πρώτο είναι η τακτοποίηση του σπιτιού. Κάθε χώρος που μπορεί να δώσει γαλήνη, συνήθως είναι τακτοποιημένος και καθαρός.

fengshui5

Ακόμα μία συμβουλή του feng shui για ηρεμία είναι να διακοσμήσεις με χρώματα που σε χαλαρώνουν και σε εμπνέουν! Χρώματα όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το μπλε, είναι χαλαρωτικά χρώματα που ελκύουν την ηρεμία και την πνευματικότητα. Η διακόσμηση σε αυτά τα χρώματα σε διάφορους τόνους σίγουρα θα βοηθήσει να χαλαρώσεις μετά από μία απαιτητική μέρα.

Διάβασε ακόμη: Πώς να ενσωματώσεις άψογα ένα γραφείο στο σαλόνι σου

Πηγή

Home