Thumbnail

Kitchen Stars cooks on and on! Kitchen Stars cooks on and on!

Σειρά, του Έκτορα Οδυσσέως, να βάλει τις γνώσεις του και την εμπειρία του να δουλέψουν στην πρώτη του δοκιμασία στο Kitchen Stars
To τρίτο επεισόδιο του Kitchen Stars, ο Έκτορας Οδυσσέως βάζει τις γνώσεις του και την εμπειρία του να δουλέψουν στην πρώτη του δοκιμασία στο Kitchen Stars!

Δυο από τους τέσσερεις υποσχόμενους chef έχουν ήδη ολοκληρώσει την πρώτη δοκιμασία τους στο Kitchen Stars, τo καινοτόμο cooking show από τη Digital Tree, σε συνεργασία με τον Όμιλο Louis και τις υπεραγορές Alphamega.

Στο Kitchen Stars τέσσερις νεαροί και υποσχόμενοι chef ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους! O executive chef του Όμιλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, θα επιβλέπει τα νεαρά μας αστέρια που θα μαγειρέψουν με σκοπό να τον εντυπωσιάσουν. Στην πρώτη τους πρόκλησ,  οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα πιάτο με τρία κύρια μυστικά συστατικά.

kitchen stars

Στο τρίτο επεισόδιο του Kitchen Stars, ο Έκτορας Οδυσσέως αφήνει για λίγο τις σπουδές και την νυκτερινή του εργασία για να αποδείξει στο executive chef πως είναι έτοιμος για όλα στα συστατικά που θα επιλέξουν οι άλλοι τρεις διαγωνιζόμενοι, μιας και στην πρώτη δοκιμασία ο κάθε chef θα πρέπει να χρησιμοποιήσει εκτός από τα συστατικά που θα συμπληρώσει ο ίδιος, τρία συστατικά τα οποία θα επιλέξουν για αυτόν οι άλλοι τρεις chef.

Σειρά, λοιπόν, του Έκτορα Οδυσσέως, να βάλει τις γνώσεις του και την εμπειρία του να δουλέψουν στην πρώτη του δοκιμασία στο Kitchen Stars!

Σημαντικές πληροφορίες:

Τα κριτήρια βάσει των οποίων θα καθοριστεί ο νικητής είναι ακριβώς τα ίδια που θα αντιμετώπιζε ένας chef σε έναν παγκόσμιας τάξης διαγωνισμό μαγειρικής: Την επαγγελματική διαδικασία mise en place, υγιειή, εργασιακή τεχνική και ικανότητες, οργάνωση κουζίνας, παρουσίαση, καινοτομία, δημιουργικότητα, αλλά, πιο σημαντικό από όλα, τη γεύση! Φυσικά τα κριτήρια δεν σταματούν εκεί, γιατί και οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν καθ’ όλη την διάρκεια του show το πάθος για αρτιότητα, ταπεινότητα, σεβασμό, ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά και ομαδικότητα που αποτελούν τις βασικές αξίες για όλους του μάγειρες των Louis Hotels

Διάβασε επίσης #MeetTheParticipants του cooking show, Kitchen Stars:Ο Έκτορας Οδυσσέως, δεν σκοπεύει να αποτύχει 

#MeetTheParticipants του πιο hot Cooking show: Ο Σεβάχ Ουζουνιάν έχει βάλει πλώρη για τη νίκη

#MeetTheParticipants του Kitchen Stars: Ο Eddy Ιλιτζίδης είναι ένα από τα 4 αστέρια του Kitchen Stars 

#MeetTheParticipants του πιο νόστιμου cooking show: Ο Νικόλας Παπαγεωργίου είναι έτοιμος

 

 

 
Home