Thumbnail

Kitchen Stars: The Grand Finale Kitchen Stars: The Grand Finale

Ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του καινοτόμου cooking show από τη Digital Tree, σε συνεργασία με τον Όμιλο Louis και τις υπεραγορές Alphamega;
Μετά από την πρώτη δοκιμασία που πέρασαν οι τέσσερεις υποσχόμενοι νεαροί chef, έφθασε η ώρα να αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό του Kitchen Stars!

Στο Kitchen Stars τέσσερις νεαροί και υποσχόμενοι chef ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους! Ο executive chef του Ομίλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, θα επιβλέπει τα νεαρά μας αστέρια που θα μαγειρέψουν με σκοπό να τον εντυπωσιάσουν, ο οποίος όμως θα έχει και την συμβολή δύο καλεσμένων στο πλατό του Kitchen Stars: τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Chef Γιώργο Δαμιανού και την Αθηνά Λοϊζίδου, chef και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής.

Στη δεύτερη και τελευταία τους πρόκληση, οι διαγωνιζόμενοι δεν θα έχουν την πίεση του να δουλέψουν με συστατικά με τα οποία να μην είναι άνετοι! Αντιθέτως, αυτή θα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να παίξουν τα δυνατά τους χαρτιά, αφού θα μαγειρέψουν ταυτόχρονα και οι τέσσερεις μπροστά από τις κάμερες, και μάλιστα έχουν και οι τέσσερεις το ελεύθερο να μαγειρέψουν το αγαπημένο τους πιάτο!

kitchen stars

Όταν ολοκληρώσουν τα πιάτα τους οι τέσσερεις διαγωνιζόμενοι, ο executive chef θα τα δοκιμάσει μαζί με τους καλεσμένους του και θα βαθμολογήσει το κάθε πιάτο, όπως και στην προηγούμενη δοκιμασία με βαθμολογία από ένα μέχρι πέντε αστέρια. Για τον κάθε διαγωνιζόμενο chef, τα αστέρια των δύο πιάτων τους θα προστεθούν και ο μάγειρας με τα περισσότερα αστέρια στο τέλος της δοκιμασίας θα αναδειχθεί ως ο μεγάλος νικητής του Kitchen Stars!

Ο διαγωνιζόμενος που θα παρουσιάσει το πιο ευφάνταστο, εύγευστο και τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα μέσα από τις δυο δοκιμασίες, και μαζέψει τα περισσότερα αστέρια, θα εξασφαλίσει ένα μονοετές συμβόλαιο πρακτικής εργασιακής εξάσκησης στη Louis Hotels, ταξιδεύοντας σε τέσσερα ελληνικά νησιά και να εργαστεί σε πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου, συν ένα δώρο έκπληξη που θα ανακοινωθεί στο τέλος του σόου!

Οι γαστριμαργικοί προορισμοί στους οποίους ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εξελίξει την τέχνη του και να εμπνευστεί θα είναι στην Κύπρο, αλλά και σε τέσσερα διαφορετικά ελληνικά νησιά. Οι προορισμοί του νικητή θα είναι η αρχοντική Κέρκυρα, η υπέροχη Κρήτη, η μαγική Ζάκυνθος, η κοσμοπολίτικη Μύκονος, αλλά και η Κύπρος μας, ενώ τα ξενοδοχεία στα οποία θα εργαστεί είναι τα Louis Creta Princess TUI Family Life Kerkyra Golf, Louis Zante Beach, Mykonos Theoxenia και το Royal Apollonia στη Λεμεσό.

Ο Νικόλας, Έκτορας, Έντυ και Σεβάχ είναι έτοιμοι για την μεγαλύτερη επαγγελματική δοκιμασία τους, ένας από αυτούς θα κάνει ένα τεράστιο βήμα στον χώρο αυτό, ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν μαζί τους αυτή την πανέμορφη εμπειρία και τις γνώσεις που τους χάρισε ο executive chef Κυριάκος Σωτηρίου. Ποιος θα είναι μεγάλος νικητής του Kitchen Stars;

Δες το 5ο και τελικό επεισόδιο

 

Σημαντικές πληροφορίες

Τα κριτήρια βάσει των οποίων θα καθοριστεί ο νικητής είναι ακριβώς τα ίδια που θα αντιμετώπιζε ένας chef σε έναν παγκόσμιας τάξης διαγωνισμό μαγειρικής: Την επαγγελματική διαδικασία mise en place, υγιειή, εργασιακή τεχνική και ικανότητες, οργάνωση κουζίνας, παρουσίαση, καινοτομία, δημιουργικότητα, αλλά, πιο σημαντικό από όλα, τη γεύση! Φυσικά τα κριτήρια δεν σταματούν εκεί, γιατί και οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν καθ’ όλη την διάρκεια του show το πάθος για αρτιότητα, ταπεινότητα, σεβασμό, ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά και ομαδικότητα που αποτελούν τις βασικές αξίες για όλους του μάγειρες των Louis Hotels.  

Διάβασε επίσης

 #MeetTheParticipants του cooking show, Kitchen Stars:Ο Έκτορας Οδυσσέως, δεν σκοπεύει να αποτύχει 

#MeetTheParticipants του πιο hot Cooking show: Ο Σεβάχ Ουζουνιάν έχει βάλει πλώρη για τη νίκη

#MeetTheParticipants του Kitchen Stars: Ο Eddy Ιλιτζίδης είναι ένα από τα 4 αστέρια του Kitchen Stars 

#MeetTheParticipants του πιο νόστιμου cooking show: Ο Νικόλας Παπαγεωργίου είναι έτοιμος

 

 

 

 

 

Home