Thumbnail

Ποιές αποφάσεις πρέπει να πάρεις από κοινού με τον σύντροφό σου; Ποιές αποφάσεις πρέπει να πάρεις από κοινού με τον σύντροφό σου;

Σε περίπτωση που δεν έχετε θέσει τους στόχους σας για τη νέα χρονιά
Μπορεί να τέλειωσε ο πρώτος μήνας του χρόνου, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να θέσετε τους στόχους σας για τη νέα χρονιά. Πέρα από τους προσωπικούς, τι στόχους έχετε θέσει με το ταίρι σας για το 2019;

Κάντε περισσότερες ερωτήσεις

Φέτος, βάλτε ως στόχο να σταματήσετε να υποθέτετε ότι ξέρετε τα πάντα για τον άλλον. Όσα χρόνια και αν είστε μαζί, μπορεί να εκπλαγείτε με αυτά που θα μάθετε. Αρκεί να ρωτήσετε και να μην φαντάζεστε πράγματα

Μην δουλεύετε τόσο πολύ

Μπορεί να μην γίνεται να φύγετε νωρίτερα από το γραφείο, αλλά γίνεται να αφήσετε τη δουλειά στο γραφείο και να μην την αφήσετε να επέμβει στις προσωπικές στιγμές σας. Το κλειδί στην καλύτερη σεξουαλική ζωή δεν είναι μαγικό. Έχει να κάνει με τον ποιοτικό χρόνο που περνάτε με το σύντροφό σας και με τα όρια που βάζετε μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Δοκιμάστε κάτι καινούριο στην κρεβατοκάμαρα

Μία ευχή για τη νέα χρονιά θα μπορούσε να είναι η εξερεύνηση νέων πραγμάτων στο σεξουαλικό τομέα. Εκπληρώστε μία φαντασίωση και αφεθείτε στο σύντροφό σας. Αυτό εξάλλου θα σας φέρει πιο κοντά.

Μαλώστε δίκαια

Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά μην εκχυδαΐζετε την κατάσταση με βρισιές, προσβολές, ενοχές και αναφορές από παλαιότερα λάθη. Μιλήστε για το πώς νιώθετε τώρα και τις σας προκαλεί αυτό.

Δείξτε ευγνωμοσύνη

Πείτε το καλό που σκέφτεστε τη στιγμή που το αισθάνεστε. Δείξτε στον σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε και μην το κρατάτε μέσα σας. Η έκφραση των συναισθημάτων δεν κάνει καλό μόνο στη σχέση, αλλά και σε εσάς που εκδηλώνεστε.

Κάντε πιο συχνά κάτι ιδιαίτερο

Μπορεί να είναι ραντεβού για σινεμά, για ένα ποτό ή το να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον. Όλα αυτά δίνουν μία σημαντική ώθηση στη σχέση σας.

Διάβασε επίσης 

Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς του συντρόφου σου: Τι πρέπει να προσέξεις 

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα μας

Πώς θα ανταπεξέλθεις αν είσαι παντρεμένη με ένα neat freak

 

 

 

 

 

Πηγή 

 

Home